Özdilek

Siyaset

BELEDİYE PERSONELİNDEN BAŞKAN KAN’A TAM DESTEK

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Kandıra belediye personeli belediye başkanı Cengiz kan ile ilgili meclis üyeleri tarafından hazırlanan denetim raporu ve basında yer alan asılsız ve iftiraya dayalı haberlerin çıkması sonucu belediye meclis sonunda birlik ve dayanışma toplantısı düzenledi.

Meclis salonunda düzenlenen toplantıdan habersiz olan belediye başkanı Cengiz kan mesai bitiminde geldiği belediye de meclis salonuna davet edilerek; tüm belediye çalışanlarının birlik ve beraberlik içinde olduğunu ve başkanlarını desteklediklerini söylediler. Toplantıda konuşan başkan kan ,”düzenlenen bu toplantıda tüm personeli yanında görmekten çok mutlu olduğunu ve denetim raporu incelmelerinin bitmesi sonunda göreceksiniz ki anlımız ak bir şekilde çıkacağız. Yapılan bu iftiralarda tüm belediye personeli etkilendi. Bizler ilçemiz için en iyi şekilde görev yapmaktayız. Hepiniz ayrı bir görevi var. Göstermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Denetim raporu incelemesi bittiğinde göreceksiniz ki hepimizin anlı ak bir şekilde çıkacağız. Hepinize teşekkür edirim” dedi.

Toplantıda denetim raporu ile ilgili personele bilgi veren başkan kan’ bütün belediye personeli her zaman yanında olduğunu belirtiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat