Özdilek

Güncel

BELEDİYE-İŞ’TE YENİ BAŞKAN ALİ ÇALIK

Sedat Küçük’ün Belediye-İş Sendikası 1 No’lu Şube Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinden çekilmesi üzerine yerine Ali Çalık getirildi

5 Nisan 2013 Saat: 23:56
BELEDİYE-İŞ’TE YENİ BAŞKAN ALİ ÇALIK
BELEDİYE-İŞ’TE YENİ BAŞKAN ALİ ÇALIK
Belediye-İş Sendikası, kendi binasında gerçekleştirdiği toplantıda 1 nolu şube yönetiminin değiştiğini duyurdu. Daha önce genel merkez atamasıyla göreve gelerek 1 nolu şubenin yönetim kurulu başkanlığını yürüten Sedat Küçük`ün yerine yine genel merkez tarafından Ali Çalık`ın getirildiği açıklandı. Toplantıya; Belediye-İş Sendikası 2 No`lu Şube Başkanı Osman Şar, 1 nolu şubenin eski ve yeni başkanları Sedat Küçük ve Ali Çalık ile sendika üyeleri katıldı. 

MAĞDURLARIN YANINDAYIZ
Belediye-İş Sendikası 1 No`lu Şube Başkanlığı`na genel merkez tarafından atanan Ali Çalık ise toplantı sırasında şunları kaydetti: “Bizi bu göreve layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Sendikamızın çalışmalarını aynı gayret ve mücadeleyle sürdüreceğiz. Son zamanlarda canımızı yakan bir olaya şahit olduk. Pakmaya`dan Tek Gıda-İş Sendikası`na üye oldukları için 13 işçinin görevine son verildi. 


YENİ YÖNETİM
Belediye-İş Sendikası olarak onların mücadelesinde her zaman yanlarında duracağımızı belirtmek isterim. Diğer sendika başkanı arkadaşlarımız da herhangi bir mücadelede her zaman onların yanlarında olacaktır. Belde A.Ş.`de görev yapan 970 personeli genel merkezimizden gelen talimatla düzenlenecek olan kongreye hazırlayacağız. Yeni yönetim kurulundan arkadaşlarım Murat Umut, Ahmet Esin, Kenan Hacıoğlu, Hasan Ömer Bayrak, İlyas Ogün Yazar ve Sani Tahir Örgüç ile birlikte sendikamız için var gücümüzle çalışacağız.” 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat