Özdilek

Kültür/Sanat

Belediye Çalışanlarına İş Planlama Ve Zaman Yönetimi Eğitimi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kurum içi eğitimleri devam ediyor. Son olarak Büyükşehir bünyesinde çalışmakta olan personeline iş planlama ve zaman yönetimi semineri verdi. Büyükşehir Belediye Meclis salonunda eğitimci Selami Güven Antal’ın verdiği seminer sonrası, 40’ a yakın katılımcı, kurumlarına döndüğünde iş planlama ve zaman yönetimini uygulamaya koyacak.
 
VERİMLİLİK ARTACAK
Eğitimi veren Psikolog Selami Güven Antal, “Bu eğitim ile personele iş planlama ve zaman yönetimi yapma becerisini arttırmayı hedefliyoruz. Hiç bitmeyecek gibi duran zaman, aslında her şeyden çabuk tüketiliyor. Gereksiz uğraşlarla zamanımızı boşa harcamak yerine, gerçek önceliklerimize önem vermeliyiz. Boşa tüketilmesi çok kolay olan bu kaynağın etkin kullanılması halinde kişisel ve kurumsal verimliliğimizi arttırabiliriz” dedi.
 
BÜYÜKŞEHİR KAZANDI
Zaman kazanmak için zaman harcamalıyız diyen Antal, “Zaman gençler için hiç bitmeyecek bir kaynak gibidir. Bazen çabuk, bazen yavaş geçer. O yüzden bu kaynağın önemini fark edip, biran önce zaman planlaması yapmalıyız. Ben daha önce Japonya’da uzun süre eğitimlere katıldım. Burada zamanın ve iş planlamanın işten daha fazla zaman ayrıldığını gördüm. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi örnek olacak şekilde şehir planlaması yapmış. Kentin her karışını planlayıp büyük bir iş ve zaman kazancı sağlamış. Bu anlayışla, zamanın parada değerli olduğunu görebiliriz. Bu planlama olmasaydı, daha fazla zaman ve para kaybı olurdu” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat