Özdilek

Güncel

Bekaroğlu: CHP, Kocaeli’de olması gereken yerde değil

CHP Başiskele İlçe Binası’nın açılışında konuşan Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, partililere seslenerek, “CHP, Kocaeli’de olması gereken yerde değil, oturarak seçim alınmaz” dedi.

27 Aralık 2014 Saat: 18:02
Bekaroğlu: CHP, Kocaeli’de olması gereken yerde değil
Bekaroğlu: CHP, Kocaeli’de olması gereken yerde değil

İrfan Keskin’in başkanlığını yaptığı CHP Başiskele İlçe Örgütü’nün binası, Karşıkaya D-130 karayolu üzerinde bulunan binasından Serdar Mahallesi Yavuz Caddesi No: 17/1 adresindeki yeni yerine taşındı. Yeni ilçe binasının açılışı görkemli bir törenle yapıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Mehmet Bekaroğlu, CHP milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar, eski Milletvekili Hikmet Erenkaya, CHP İl eski Başkanı Yalçın Kuşkan, İl Başkanvekili Cihat Altınyuva, Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı’na aday olan Tahsin Tarhan, ilçe başkanları ve çok sayıda partili açılışta yer aldı.

 

REJİMİ DEĞİŞTİRECEKLER
Hem yeni binanın açılışı hem de Başiskele İlçe Örgütü’nün yedinci kuruluş yıldönümünün kutlandığı törende ilk sözü İlçe Başkanı İrfan Keskin aldı. Keskin, son yıllarda tek partili korku imparatorluğu yaratılmaya çalışıldığını dile getirerek, “Buna izin vermeyeceğiz” dedi. Keskin’in sonrasında ise kürsüye CHP Tanıtım ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Meclisi Üyesi Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu çıktı. Hükümete yüklenerek sözlerine başlayan Bekaroğlu, AK Parti’nin ülke rejimini değiştirmeye çalıştığını iddia ederek, “2015 genel seçimlerinde tekrar iktidara gelmeleri halinde bu amaçlarını gerçekleştirmeye çalışacaklar” dedi.

 

OTURARAK KAZANAMAYIZ
Bekaroğlu, AK Parti’nin ötekileştirmenin dibine vurduğunu da ileri sürerek, “Cumhuriyet tarihinde benzeri görülmemiş bir ayrışmanın içindeyiz” şeklinde konuştu. Genel politikanın ardından CHP’nin Kocaeli’deki durumuna da değinen Bekaroğlu, “CHP, Kocaeli’de olması gereken yerde değil. Oturmakla seçimin alınamayacağını hepimiz çok iyi biliyoruz. CHP’liler herkesin evine gidecek, her kapıyı çalacak. Önümüzdeki seçimde başarılı olacağımıza inanıyorum. Hep birlikte CHP’yi iktidar yapmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından parti binasının açılış kurdelesi kesildi ve partiye üye olan 10 isme rozetleri takıldı. Yeni üyeler; Jale Ünlü, Ali Akyürek, Muharrem Sukuşu, Adem Şimşek, Sevinç Çelik, İbrahim Zeki Ünlü, Metin Sarıkan, Şaban Serin, Erengül Sancar, Sezin Karataş, Özer Özyaşar, Bayram Ilgar ve Çağla Deniz Karadeniz’e rozetlerini Genel Başkan Yardımcısı Bekaroğlu ve CHP Kocaeli milletvekilleri Haydar Akar ile Mehmet Hilal Kaplan taktı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat