Özdilek

Kültür/Sanat

BBP,Akaryakıt Fiyatlarının Düşürülmesini İstiyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Büyük Birlik Partisi Darıca İlçe Teşkilatında İlçe Divan Toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Başkanı Mehmet Korkmaz, bazı il yöneticileri ve diğer ilçe başkanları da katıldı. Toplantının açılış konuşmasında ilçe başkanı Mustafa Demir Büyük Birlik Partisinin genel seçimlere Darıca da iddialı bir biçimde hazırlandığını, en iyi sonucu alacaklarına inandığını söyledi. Yeni ilçe binasının tutulması ile çalışmalarımıza hız verdik, bu toplantıda sizlerin görüş ve düşüncelerini de alarak seçim çalışmalarımızı ona göre yönlendireceğiz dedi. BBP olarak bu seçimlerde hedefimiz %10 barajını geçip meclise girmektir. Çünkü milletimizin büyük bir çoğunluğu bizi mecliste görmek istemektedir. Halkımız bu isteğini sandıkta da göstererek bizi meclise gönderecektir. Bunun için bizler Büyük Birlikçiler olarak Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun fikri etrafında birleşerek çok çalışmalıyız dedi.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Mehmet Korkmaz bu toplantıları diğer ilçelerimizde de yaparak seçim stratejimizi ve çalışmalarımızı yönlendireceğiz dedi. Korkmaz tüm Büyük Birlik Partililere çağrıda bulunarak herkesin çalışmalara katılmasını istedi. Birlik ve beraberliğimizi sağlayıp projelerimizi halka anlatabilirsek millet bizi meclise gönderecektir dedi. Mehmet korkmaz devamla BBP iktidarında haritada yerini bile bulamayacağımız ülkelerden canlı hayvan ithalatı yapılmayacaktır. Et ve canlı hayvan ithalatı yasaklanarak yerli üretim artırılacaktır. BBP iktidarında halkımızın tamamı sosyal güvenceye kavuşturularak ev hanımlarının emekli olması sağlanacaktır. BBP iktidarında Ahmet Kaya gibi ülkemize hakaret eden kişilere törenler düzenlenip, bu toplantılara bakanların katılması sağlanmayacaktır. BBP iktidarında İmralı ile devlet görüşmeyecektir. BBP iktidarın da ülkenin üniter yapısı muafaza edilerek, devletin resmi dili tartışılmayacaktır. BBP oy hesabı ile hareket etmez. BBP'nin siyaseti ikbale yönelik olmayıp vatanın birliğine, ülkenin bölünmezliğine, hak ve adaletin eşit olarak dağıtılmasına, herkesin hür olmasına,nimetlerle küfletin eşit dağıtımına, işsizliğin yok edilmesine, her sahada üretimin artırılmasına, güvenlik ve özgürlüğün sağlanarak refah içinde yaşayan bir toplum oluşturmak içindir. Biz diyoruz ki ey millet artık bizim haykırmamızı duyun, sizin olan ve sizden olan BBP ye gereken desteği verin diyoruz. Gereken desteği verin ki Ortadoğu'nun şımarık çocuğu terörist israili hizaya getirelim. İktidarın yaptığı hava atıp kapalı kapılar arkasında görüşmeleri keselim. Bize destek verin ki İsrail askerlerinin şehit ettiği dokuz şehidimizin hesabını soralım. Hesap nasıl soruluyor bugünkü iktidara gösterelim. Bize destek verin ki akaryakıt zulmüne son verelim, akaryakıt fiyatlarını yarı yarıya düşürelim. Bize destek verin ki her türlü yolsuzluğa, rüşvete, adam kayırmaya ve yoksulluğa son verelim dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat