Özdilek

Güncel

BBP Soruyor “Kandıra Üvey Evlatmı"?

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


Büyük birlik partisi seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Büyük Birlik Partisi  Kandırayı ziyaret etti. Ziyarete,Büyük Birlik Partisi milletvekili adaylarından Elvan ŞAHİN, Bayram KURTARAN, Hasan CEBECİ, Ziya POLAT  İl  başkanı Rıza Güven USTA , Körfez İlçe Başkanı  Erdi COŞAR kandıra halkı ile bir araya geldi.
 
Kandıra halkının sorunlarını dinleyen ve iktidara geldiklerinde yapacakları çözümleri anlatan Büyük Birlik Partisi Kandıra halkına rozet taktı.
 
 
Kandıra Halkının büyük çoğunluğu AKP ‘den bizi kurtarın dediler. BBP’ ye daha önce niye gelmedikleri konusunda serzenişte bulundukları gözden kaçmadı.  İlk defa Kandıra’ya gitmesine rağmen gider gitmez 60 kişiyi üye yapan ve  rozet takan Büyük Birlik Partisi Kandıra ilçe teşkilatının kurulması için halktan destek gördü.  Yeni üye olanlar Kandıra İlçe teşkilatının kurulması için  harekete geçti. Hatta esnaflardan biri işyerini Büyük Birlik Partisine seçim çalışmaları için verdi.
 
KANDIRALILAR DÜRÜST SİYASETE AÇ
1.sıra adayı Elvan ŞAHİN “Kandıranın vefakar insanları biz size hiç gelmememize rağmen  2 bine yakın sizden oy gelmiş olması Kandıralıların vefakar oldukları dürüst siyasete aç oldukları ziyaret edilen esnaf ve vatandaşların söylemleri ile ortaya çıkmıştır.” Dedi.
 
ÜVEY EVLAT KANDIRA
6. sıra Milletvekili adaylarından Ziya POLAT Kandıralılarla yapmış olduğu sohbet esnasında Turan GÜNEŞ , Nihat ERİM örneklerinden yola çıkarak “Kandıralılar sürekli devlet tarafında yer alıyorlar. Devlet daraldığında kurtarıcı olarak Kandıralı siyasetçileri kurtarıcı baba olarak görürken seçimlerde ve devlet yönetiminde üvey evlat muamelesi görüyorlar ”dedi. Konuşmasının devamında POLAT ”  Sürekli  iktidar Kandıralıların bu vefasına rağmen Kandıra’yı 3. Plana atıyor.  Bu iktidarın son zamanlarda Kandıra’yı hatırlaması oluşan rantlardan meydana gelmiştir.” Dedi. Ziya POLAT’ın  söylemleri  üzerine Kandıralılar tamamen sözlerine katıldıklarını ifade ettiler.
 
TARIM BÜYÜK BİRLİKLE  KURTARILIR
2. sıra milletvekili adayı olana Bayram KURTARAN ile Kandıralı vatandaşlar arasında geçen konuşmada  Kandıralılar mazotu ucuzlatmayacaksanız hiç gelmeyin ifadesi üzerine milletvekili adayı Bayram KURTARAN BBP ‘nin GÖR projesinde olan tarımla ilgili beyanatlarından bahsetti. “  Çiftçiye mazot vergiden muaf olarak verilecek, pazarlamada aracıları sistemden çıkaracağız , çiftçimiz ile sözleşmeli üretim modeline geçilecek ve çiftçilere maaş verilecek, ürünler  sel, don gibi afet olaylarına karşı ürün sigorta sistemine getireceğiz, ürün borsaları ile çiftçinin pazar sorununu çözeceğiz. Hayvancılık alanında sözün bittiği yerdeyiz. Kanatlı hayvan sayısı hariç bütün çiftlik hayvanlarının sayısı belirgin bir durumda azalmıştır. AKP hükümetinin politikaları hayvansal ürün noktasında sürekli ithalatçı pozisyona düşürmüştürler.  İthalata mahkum hayvancılığımız istikrar ve üretimle tekrar ayaklandıracağız.”Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat