Özdilek

Siyaset

BBP Kocaeli Teşkilatları Söğüt'te Gidiyor

BBP Kocaeli Teşkilatları, Söğütte yapılacak Ertuğrul Gaziyi Anma ve Söğüt Şenliklerine katılmak üzere 14 Eylül Pazar Günü Sögüt’e gidecek.

12 Eylül 2014 Saat: 09:35
BBP Kocaeli Teşkilatları Söğüt'te Gidiyor
BBP Kocaeli Teşkilatları Söğüt'te Gidiyor

Her yıl düzenlenen Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Sögüt Şenliklerinin bu yıl da coşkulu bir şekilde yapılmasını bekleniyor. Osmanlı Devletinin filizlendiği bu mukaddes topraklarda her yıl Eylül ayında yapılan törenlerle Ertuğrul Gazi’ yi anma fırsatını bulduğumuz için kendimizi şanslı hissediyoruz. “Yörük bayramı” olarak da bilinen şenliklere tüm halkımızın katılması ümit ediyoruz.

Yapılan bu etkinliklerin ortak noktalarımızı görmek ve göstermek için büyük bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Bu etkinlikler ecdadımızı anmanın yanında birlik ve beraberliğimizin güçlenmesi için de ayrı bir değer taşıdığını görüyoruz. Sögüt toprağından beslenen bir fidanın, üç kıtaya hükmeden asırlık bir çınara dönüşmesine şahit olmak için 14 Eylül’de yolculuğumuz başlayacaktır.

Kocaeli’den yoğun katılım

BBP İl yöneticileri ve ilçe başkanlarımız ile her ilçeden gönüldaşları yoğun katılım sağlayacak. Türkiye’nin pek çok yerinden Söğüt’e gelecek heyetlerle buluşup kaynaşma sağlanacak bu günde birlik ve beraberliğimizi kenetlemiş olacağız.

 

Program

Pazar sabahı 05:30 da Kocaeli’den hareket

08:00 ‘de Söğüt Belediyesi önünde diğer heyetlerle buluşma

Ertuğrul Gazi türbesinin ziyareti ve kortej eşliğinde yürüyüş.

Konuşmalar ve diğer etkinlikleri iştirak

Akşam 20:00 de Kocaeli’ye dönüş

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat