Özdilek

Siyaset

BBP Karamürsel ve Gölcük'te Açılış Yapacak

Büyük Birlik Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı ve Gölcük İlçe Teşkilat binalarını BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan’ın katılımı ile 2 Şubat Pazar günü gerçekleştirecek.

30 Ocak 2014 Saat: 21:05
BBP Karamürsel ve Gölcük'te Açılış Yapacak
BBP Karamürsel ve Gölcük'te Açılış Yapacak

Önce Karamürsel

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan 2 Şubat Pazar gününü Kentimizde geçirecek. Partililer tarafında karşılanacak olan Karacan ile BBP İL başkanı Serhat Duyar ve Belediye Başkan Adayları öğle namazını Karamürsel Merkez camiinde kılacak. Karamürsel Belediye Başkanı Tuba Türkmen ile açılışın ardından esnaf ziyareti yapılacak.

Karamürsel sonrası Gölcüğe geçecek olan partililer hazırlıklara başladı.

Gölcük Teşkilatı İddialı

BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın İl Binasında gerçekleşen basın toplantısına Gölcük İlçe Başkanı Abdullah Aydemir ve Gölcük Belediye Başkan Adayı Hayri Morkan eşlik etti. Duyar ; “Pazar günü Genel Başkan Yardımcımız Bayram Karacan’ı İzmitte karşılayacağız. Saat 12:00’da Karamürsel İlçe Binamızı Saat14:00’da Gölcük İlçe Binamızı açmayı planlıyoruz.Bütün Hemşerilerimizi iki açılışımızada bekliyoruz.

Karamürsel ve Gölcükte yapılacak olan açılışın ardından hareketli günler bizleri bekliyor.”dedi

Siyasiler Söylemlerini Değiştirmeli

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar sözlerine şöyle devam etti; “Kavga ve nefret söylemleri kimseye fayda sağlamaz. Bölücü ve ötekileştirici söylemleri kullananları kınıyorum. Siyasiler toplumu kucaklayıcı mesajlar vermeli. Bu Kent Bizim Bu memleket bizim hep birlikte sahip çıkmalıyız.”dedi 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat