Özdilek

Kültür/Sanat

BBP Kadın Kolları, Darıca Teşkilat Binasında Toplandı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Büyük Birlik Partisi Darıca İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı,  Haziran ayında yapılacak genel seçim startını verdi. Bu çerçevede Darıca Teşkilat binasında düzenlenen tanıtım programına yoğun bir katılım yaşandı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayime Kaya “2011 seçimlerine hazırlık amacıyla bu programı düzenledik. Hanımlarımızın Büyük Birlik Partisine, Rahmetli liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’na, onun ruhaniyetine özlemi çok fazla. Bizlerde bunun bilinciyle, kadın kolları olarak kendimizi insanlara anlatmak için çok çalışıyoruz. 2011 seçimlerinde sürprizi BBP yapacak. Ev ev dolaşıyoruz. Ev sohbetlerinde, kendi aramızda yaptığımız günlerde Büyük Birlik Partisini, Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nu anlatıyoruz. Her evden bir oy kampanyamız özellikle kadınlardan çok fazla ilgi görüyor. İnşallah bu çalışma bizi meclise taşıyacak” dedi. Toplantı sonunda misafirlere çiğköfte ikramı yapıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat