Özdilek

Kültür/Sanat

BBP Genel Başkanı Saldırıyı Kınadı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, BBP Diyarbakır İl Başkanlığı’na ses bombası atılması olayını şiddetle kınadıklarını belirterek, faillerin bir an önce bulunmasını istedi.
 
BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, BBP Diyarbakır İl Başkanlığı’na ses bombası atılması olayını şiddetle kınadıklarını belirterek, faillerin bir an önce bulunmasını istedi.
 
Bilindiği gibi, önceki akşam Diyarbakır İl Başkanlığı binamıza kimliği belirsiz kişilerce ses bombası atılmış olup çok şükür o anda içerde kimse olmadığı için olay maddi hasarla sonuçlanmıştır.
 
Bilindiği gibi Büyük Birlik Partisi’nin Türkiye’de bütün illerde teşkilatı vardır. Büyük Birlik Partisi’nin fikriyatı değil Türkiye’yi bütün medeniyet havzamızı kuşatıcı olduğu için yakın coğrafyamızda da çeşitli gönüllü kuruluşlara sahiptir. Doğu ve Güneydoğu illerimizin de tamamında çok aktif teşkilatlarımız vardır.
 
Büyük Birlik Partisi’nin son zamanlarda yakalamış olduğu yükseliş trendi birilerini rahatsız etmiş olacak ki, varlığı ve duruşuyla anlamlı, ülkemizin birlik ve beraberlik misyonuna hizmet ederek barış, huzur ve kardeşliğin bir nevi sembolü gibi mesajlar veren bizce çok değerli ve başarılı bir teşkilatımız olan Diyarbakır İl Teşkilatımıza yönelik provokatif bir saldırı gerçekleşmiştir. 
 
Emniyet birimleri bir an önce failleri yakalayıp, adaletin önüne çıkarmalıdır.
 
Seçim sathı mahalline girdiğimiz bu dönemde özellikle Doğu ve Güneydoğu illerinde partimize yönelik provokatif saldırılar olabileceğini tahmin ediyorduk. Hatta emniyet çevrelerinden bazı istihbari bilgiler gelmişti. Biz tedbir alarak, partililerimizi ikaz etmiş ve provokasyonlara karşı uyanık olmaları gerektiğini söylemiştik. Çok şükür Diyarbakır’daki arkadaşlarımız tedbirli davranmışlar ve olay sadece maddi hasarla sonuçlanmış. Fakat güvenlik güçleri bundan sonra daha dikkatli olmalıdır. Güvenlik güçlerinin görevi istihbari bilgi vermek değil aynı zamanda gerekli tedbirleri de almaktır.  
 
Bizim anlayışımıza göre Ankara neyse Diyarbakır da odur. Bizim için ülkemizin her metrekare toprağı aynı derecede kutsal, bütün insanları da aynı derecede değerlidir. 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat