Özdilek

Siyaset

BBP Derince İlçe Başkanı Tomal, mazbatasını aldı

Yaklaşık 4 ay önce göreve gelen, hafta sonu yapılan kongrede seçilmiş başkan olan BBP Derince İlçe Başkanı İbrahim Tomal, dün mazbatasını aldı. İbrahim Tomal’ı BBP İl Başkanı Serhat Duyar, İl yöneticileri ve ilçe başkanları ya

1 Ekim 2013 Saat: 20:57
BBP Derince İlçe Başkanı Tomal, mazbatasını aldı
BBP Derince İlçe Başkanı Tomal, mazbatasını aldı

Serhat Duyar, Başbakan’ın açıkladığı Demokratikleşme Paketi için “Ayaküstü, apar topar ve süslenip püslenmiş bir çalışma olarak gözüküyor” ifadelerini kullandı.

Mazbata töreninin sonunda Adliye binası önünde bir açıklamaya yapan BBP Derince İlçe Başkanı İbrahim Tomal, çalışmalarının çok kısa sürede başlayacağını ifade etti. Tomal, “Dört ay önce atanarak geldiğim bu göreve, geçen hafta gerçekleştirdiğimiz güzel bir kongreyle ve bugün de mazbatamızı alarak yolumuza devam etmekteyiz. Önümüzdeki haftalarda ilçe kadın kolları ve ilçe gençlik kolları başkanı ataması devam edeceğiz. Daha sonraki haftalarda mahalle ve köy temsilcilerini atamayı düşünüyoruz. Bu çalışmaları en hızlı şekilde yapacağız. 4 aylık içerisinde halkımızla Derince’de bire bir görüşme gerçekleştirip bunları bir anket şekline çevirdik. Önümüzdeki hafta basın açıklamasında bunarlı sizinle paylaşacağız. Buraya gelip katkı sağlayan il ve ilçe başkanlarım ve il yöneticilerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Tomal’dan sonra söz alan BBP İl Başkanı Serhat Duyar, “Sayın ilçe başkanımızın Derince’ye ve kentimize hayırlı hizmetler yapacağına inanıyorum. Sayın Tomal atamayla göreve geldiğinde şu sözleri söylemişti. ‘Ben 12 ilçede ilk belediye başkan adayı çalışmasını yapan ve açıklayan ilçe başkanı olacağım’.  Sayın Başkan’dan bu taahhüdünü yerine getirmesini ve belediye başkanı adayını ilk açıklayan ilçe olmasını kendisinden bekliyorum” diyerek başkandan belediye başkanı adayını ilk sırada açıklamasını talep etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat