Özdilek

Siyaset

BBP’de Nihat Yıldız dönemi

Genel Başkan Mustafa Destici’nin katılımıyla gerçekleştirilen BBP İl Teşkilatı’nın olağanüstü kongresinde Nihat Yıldız il başkanı olarak seçildi.

18 Ocak 2015 Saat: 17:54
BBP’de Nihat Yıldız dönemi
BBP’de Nihat Yıldız dönemi

Büyük Birlik Partisi (BBP)’nde yeni il başkanı, yapılan olağanüstü kongre ile yapıldı. Wellborn Luxury Otel’de gerçekleştirilan kongreye BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katıldı. Mevcut başkanı Şeref Gönenli’nin aday olmadığı kongre tek aday ile gerçekleşti. Nihat Yıldız, geçerli oyların tümünü alarak BBP’nin yeni il başkanı seçildi. Kongreye katılarak konuşan Genel Başkanı Destici ise dünyada yaşanan terör olaylarına değindi.

 

YOĞUN KATILIM

Toplantıya Genel Başkan Destici’nin yanı sıra Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan ve Bayram Tüfekçi, BBP MKYK Üyesi Serhat Duyar, İstanbul İl Başkanı Fikret Taş, Sakarya İl Başkanı Suat Çillioğlu ve Yalova İl Başkanı Talip Bayburtlu, SP İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Süleyman Pekin, çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve partililer katıldı.


“LEKESİZ BİR PARTİ”

İl başkan adayı Nihat Yıldız, bu göreve seçildiği için kendisini çok şanslı hissettiğini söyledi. BBP’nin lekesi olmayan bir parti olduğunu söyleyen Yıldız, “İl başkanımızın desteğiyle bugün adayım. Gece gündüz demeden partimiz için çalışacağız, genel seçimlere en iyi biçimde hazırlanacağız” şeklinde konuştu.


“BATININ TAŞERONU”

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ise Charlie Hebdo saldırılarıyla ilgili konuştu. Destici, “İslam coğrafyasında Müslümanların sürekli kanları akıtılırken kimsenin sesi çıkmıyordu. Fakat batılıların başına bir şey gelince dünya liderlerin aklına birlikte yürüyüş yapmak geliyor. Biz terörün her türlüsüne karşıyız. Fakat samimiyet istiyoruz. Bizim yöneticilerimiz de gidiyor bu samimiyetsizliğe destek veriyor. Batının taşeronu gibi davranıyorlar. Yazıklar olsun” diye konuştu.

 

NİHAT YILDIZ’IN LİSTESİ

Ali Rıza Ayman

Şeref Gönenli

Cemalettin Orhan

Emin Kaşal

Ercan Keleç

Erdoğan Koç

Feramuz Çakmak

Hakan Peri

Hüseyin Aytaş

Hüseyin Kartal

İsmail Aydın

Kadir Engin

Mahmut Yapıcı

Murat Anar

Mustafa Demiröz

Mustafa Korkmaz

Mustafa Özdemir

Özkan Gedik

Rami Özsan

Remzi Kaya

Soner Yıldız

Reyhan Keskin

Talat Akbulak

Tekin Orhan

Tamer Torun

Yakup Üstün

Yusuf Singil

 

Disiplin Kurulu

Murat Aydın

Bayram Kurtaran

Ayla Anar

Ümran Günal

Metin Gönül

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat