Özdilek

Siyaset

BBP DARICA GENÇLİK KOLLARI TANITIM TOPLANTISI

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Büyük Birlik Partisi Darıca İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığı, Haziran ayında yapılacak genel seçim startını verdi.

 

Bu çerçevede Darıca Teşkilat binasında düzenlenen tanıtım programına yoğun bir gençlik grubu katılımı yaşandı. Program, Gençlik Kolları başkanlığını vekaleten yürüten Emre Yeşilyurt’un açış konuşmasıyla başladı.

 

Emre Yeşilyurt, Gençlik Kollarının yeni yapılanması hakkında bilgi verdi. Ayrıca Alperenlik ruhu ile ilgili katılımcıları bilgilendirdi.

 

Daha sonra Darıca İlçe Başkanı Mustafa DEMİR programda bir konuşma yaptı.

 

Mustafa Demir ”Gençlik kolları başkanlığımızın düzenlediği bu muhteşem program, Alperen ordumuzun inşallah muzafferiyle neticelenecektir. Bugünkü program gençliğin Alperen ruhuna ne kadar ihtiyaç duyduğunun bir göstergesidir. Bir Anadolu mozaiği olan Darıca, Alperen kardeşlerimin bu güzel çalışmalarıyla inşallah fethedilecek.

Önümüzdeki seçimler genç Alperenlerin bir sınavı olacaktır aynı zamanda. Gençlik kolları başkanlığımız, yapacağımız seçim çalışmalarında bizlere en fazla desteği veren kardeşlerim olacaktır. Sizlerden talebimiz milletvekili adaylarımızla, teşkilat yöneticilerimizle Darıca’yı karış karış dolaşarak Büyük Birlik Partisi sancağını dalgalandırmanızdır. Milletimizin bizden başka alternatifi kalmadı. Şimdi Büyük Birlik zamanı” dedi.

 

Programın sonunda katılımcılara çiğ köfte ikramı ve saz dinletisi yapıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat