Özdilek

Ekonomi

Baytar Et Dünyası daha da büyüyor

Ferizli İlçesi’nde 40 yıldır besicilik yapan İlyas Baytar ve oğulları Chef Enes Baytar ve Chef Emrecan Baytar tarafından ekonomik krizin yaşandığı dönemde hizmete giren Baytar Steakhouse; kuruluşunun ikinci yılını, kestiği özel pasta

9 Nisan 2021 Saat: 11:09
Baytar Et Dünyası daha da büyüyor
Baytar Et Dünyası daha da büyüyor

Baytar Et Dünyası daha da büyüyor

Ferizli İlçesi’nde 40 yıldır besicilik yapan İlyas Baytar ve oğulları Chef Enes Baytar ve Chef Emrecan Baytar tarafından ekonomik krizin yaşandığı dönemde hizmete giren Baytar Steakhouse; kuruluşunun ikinci yılını, kestiği özel pasta ile kutlarken, pandemiye rağmen Serdivan İlçesi’nde hazırlanan 2. şubesinin de açılış tarihinin müjdesini de verdi.

Baytar’dan Ramazan bayramı müjdesi

İlçenin ilk Steakhouse olma gururunu taşıyan ve lezzetli ve kaliteli tadlarıyla kısa sürede büyük bir ivme kazanan Baytar Steakhouse; kuruluşunun 2. yılını yakın dostlarının katılımıyla hazırladıkları özel pasta ile kutladı. Gerçekleştirdikleri sade törende konuşan Baba İlyas Baytar ile oğulları Chef Enes Baytar ve Chef Emrecan Baytar; “2. yılımızı bitirip 3. yılımızdan gün aldık. Bize bu günleri nasip eden Rabbimize şükürler olsun. Öncelikle bu zamana kadar bizi yalnız bırakmayan dost ve değerli müşterilerimize teşekkür ederiz” diyerek, duygularını dile getirdi. Ferizli ilçesinden tüm Sakarya’ya yaydığı leziz tatlarıyla ve görsel sunumlarıyla şehrin yemek kültürüne ayrı bir lezzet kazandıran Baytar Steakhouse; Enes Baytar ve Emrecan Baytar’ın şefliğinde 2021 Ramazan Bayramı itibariyle Serdivan’da açacağı 2. Şubesiyle hizmet ağını genişletecek.

“Lezzet noktasını artırarak, misafirlerimizi beklediği daha fazla tadla buluşturacağız

40 yıldır besicilik yapan İlyas Baytar ve oğulları Chef Enes Baytar ve Chef Emrecan Baytar; sundukları etlerin kendi besi çiftliğinin ürünleri olup tamamen helal kesim sertifikalı olduğunun altını bir kez daha çizdi. Amaçlarının müşterilerine kaliteli ortamda daha kaliteli etler servis etmek olduğunu vurgulayan Baytar; “Müşteri her zaman haklıdır bilinciyle yola çıkıp daha güzel hizmet vermek için kendimizi her zaman geliştirmekteyiz. Ürünlerimizdeki çeşit ve kalite, fiyatlarımızdaki uygunlukla birleşince, şehrimizde ilk akla gelen mekânlardan olmamızı sağlamıştır. Her biri kendi alanında uzman ve profesyonel personelimizle, yıllardır bu sektörde olmaktan dolayı mutluyuz, gururluyuz. Serdivan İlçemizde Ramazan Bayramı itibariyle hizmete sokacağımız ikinci şubemizle, lezzet noktasını artırarak, misafirlerimizi beklediği daha fazla tadla buluşturacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat