Özdilek

Turizm

Bayramoğlu’nda Büyükşehir plajlar kurulacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi halk plajı için simdi de Darıcayı seçti. Daha önce büyük tartışma yaratan kadınlar plajı ile ulusal basına konu olan Büyükşehir Belediyesinin yapacağı plaj çalışmaları merkla bekleniyor.

26 Ekim 2012 Saat: 14:19
Bayramoğlu’nda Büyükşehir plajlar kurulacak
Bayramoğlu’nda Büyükşehir plajlar kurulacak

Bilindiği gibi Türkiye'nin sayfiye kültürünün oluştugu bölgelerden biri olan, bugü ise Darıcan’ın bir mahallesi olan meşhur Bayramoğlu bölgesinde yapılması planlanan  Plajlar  doğru karar olarak değerlendiriliyor.Hatta bu bölgede özel teşebüsün işlettigi birçok plaj bulunmakta,  Ençok merek  edilen konu buralarda nasıl bir uygulama yapılacağı? Sorusu…gündemde.  

 

    Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca’nın Bayramoğlu sahillerinde inceleme yaptı. Başkan Karaosmanoğlu, Bayramoğlu sahillerinde yapılacak çalışmalarla halk plajları oluşturulacağını söyledi.

 

SAHİLLERDE İNCELEME YAPTI

Başkan Karaosmanoğlu, Darıca’nın Bayramoğlu sahillerinde incelemelerde bulundu. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile Emlak ve İstimlak Daire Başkanı Yalçın Özön, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan ve yetkililerin eşlik ettiği Başkan Karaosmanoğlu, Bayramoğlu sahillerini dolaştı.

 

BAŞKAN TALİMAT VERDİ

Yetkililerden sahillerle ilgili bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, 3 kilometrelik Bayramoğlu sahili boyunca uygun alanlarda halk plajları oluşturulması talimatını verdi. Sahil alanlarını tek tek dolaşan Başkan Karaosmanoğlu, diğer ilçelerde olduğu gibi Darıca’nın Bayramoğlu sahilinde de kumsal alanlar oluşturacaklarını söyledi.

 

YAZIN DENİZE GİRECEĞİZ

Kurban Bayramı’nın ardından başlayacak çalışmalarla yaklaşık 3 kilometrelik Darıca Bayramoğlu sahillerinde uygun alanlar kumsala dönüştürülecek. Buralarda halk plajları oluşturulacak. Ayrıca sahillerde yürüyüş yolları, oturma grupları ve plajlarda soyunma kabinleri yer alacak. Büyükşehir’in kendi imkanlarıyla yapacağı çalışmanın yaz aylarına yetişmesini planladıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Darıca Bayramoğlu sahillerinde oluşturacağımız kumsal alanlarda halkımızla birlikte denize gireceğiz’’ dedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat