Özdilek

Güncel

Bayramlaşmayı Vali organize etsin

Kocaeli Sivil İnisiyatif Platformu Genel Sekreteri Bahri Odabaş, bu yılki Kent Bayramlaşması’nı yeni Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nun organize etmesini istedi.

2 Ekim 2014 Saat: 18:05
Bayramlaşmayı Vali organize etsin
Bayramlaşmayı Vali organize etsin

Kent Konseyi’nin Valilik ve Büyükşehir ile ortaklaşa düzenlediği Kent Bayramlaşması’na karşı çıkan, orijinal Kent Bayramlaşması’nın kendilerininki olduğunu söyleyen Marmara Sanayici ve İş Adamları Derneği (MARSİAD) Başkanı ve Kocaeli Sivil İnisiyatif Platformu Genel Sekreteri Bahri Odabaş, beraberindeki bir grup isimle siyasi partilere bayramlaşma davetine çıktı. Kocaeli Sivil İnisiyatif Platformu Genel Sekreteri Bahri Odabaş, bayramın ikinci günü saat 12.00’de Fethiye Caddesi’nin Yürüyüş Yolu başında yapılacak bayramlaşmalarına herkesi davet etti. Odabaş; Numan Gülşah, Celal Kara ve Bülent Özer ile birlikte DSP Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında DSP İl Başkanı Hayati Özeren ve partililer de hazır bulundu.


BAYRAMLAŞMAYA KATILMAYACAĞIZ
Kent Bayramlaşması’nın Kent Konseyi ve AKP’li belediye başkanlarının şovuna dönüştüğünü söyleyen Odabaş, “Sivil İnisiyatif Platformu olarak AKP’nin şovuna dönüşen bu bayramlaşmaya katılmayacağız. Yeni Vali’mizi de Orijinal Kent Bayramlaşması’na davet ediyoruz. Kent Bayramlaşması’nı yeni valimiz organize ederse biz de katılırız. Platform olarak AKP Hükümeti’nin sindirme ve yok etme hareketlerine rağmen ayakta duruyoruz. Kent Bayramlaşması’nı 10 yıl önce ilk biz başlattık. Ancak bu bayramlaşma, son 6 yıldır AKP Hükümeti’nin şovuna dönüştü” dedi.


AKP VE MHP KATILMAYACAK
AKP’nin şovuna dönüşen bir bayramlaşma törenin içinde yer almak istemedikleri için ayrı bir tören organize ettiklerini söyleyen Odabaş, “Orijinal Kent Bayramlaşması’na AKP ve MHP’yi de davet ettik. AKP bize randevu vermedi. MHP katılmayacağını söyledi. CHP ve BBP ise katılacağını söyledi. Bizim bayramlaşmamıza “Alternatif” diyorlar. Ancak alternatif ve kopya olan onlarınki. Siyasi ve ekonomik kaygı taşımaksızın özgür iradesi ile bayramlaşmak isteyen herkesi Orijinal Kent Bayramlaşması’na davet ediyoruz” dedi. DSP İl Başkanı Hayati Özeren ise platformun davetine icabet edeceklerini söyleyerek, “AKP’nin siyasi şovuna dönüşen Kent Bayramlaşması’na katılmayacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat