Özdilek

Güncel

Bayramlar kardeşlik ruhunu güçlendirir

Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Başkan Baran;

13 Haziran 2018 Saat: 09:39
Bayramlar kardeşlik ruhunu güçlendirir
Bayramlar kardeşlik ruhunu güçlendirir

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bu anlamlı günleri ruhuna uygun şekilde değerlendirmeliyiz” dedi

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Baran mesajında; “Bizleri birbirimize daha çok yakınlaştıran, yardımlaşma, dayanışma, paylaşma duygularımızı arttıran, dostluk, kardeşlik ve sevgi bağlarımızı güçlendiren bir Ramazan ayını daha manevi bir huzur içinde geride bırakmanın, Mübarek Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluk ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Değerini iyi bilmeliyiz

Toplumsal yapımızı güçlendiren bayramların getirdiği barış, huzur, kardeşlik ortamının değerini iyi bilmeli ve bu anlamlı günleri ruhuna uygun şekilde değerlendirmeliyiz. Bayramlar, dini ve milli duyguların yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların son bulduğu, yardımlaşma ve dayanışma duygularının en üst seviyelere çıktığı, milletleri var eden milli birlik ve beraberlik şuurunun güçlendiği önemli günlerdir.

barış, huzur ve refah

Bu düşüncelerle Körfezli vatandaşlarımın, Kocaelililerin, Türkiye’nin ve İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı`nı kutlar, bayram coşkusunun kardeşliğimizi daha da güçlendirmesini, hem milletimiz hem İslam alemi hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diliyorum"

Etiketler: İsmail Baran,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat