Özdilek

Güncel

Bayramin Ankara katliamını kınadı

Sima Doğu Karadenizlililer Vakfı Başkanlığı adına bir açıklama yapan Orhan Bayramin'in Ankara katliamını kınadı.

15 Mart 2016 Saat: 00:12
Bayramin Ankara katliamını kınadı
Bayramin Ankara katliamını kınadı

Bayramin tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Bu cennet vatanda yaşayan her Türk vatandaşı gibi biz Lazlar da bu ülkemizin fertleriyiz. Ne imtiyaz istedik ne bozgunculuk yaptık nede sitem edtik. Misaki milli sınırlarımızı ve üniter devlet yapımızda laik Cumhuriyet esaslarımızla, beş bin yıllık mazimizle her ferdimizle barışık kardeşçe yaşamak istiyoruz. Bu huzur ve can güvenliğimizi emanet ettiğimiz devletimizin birinci görevidir.

Son günlerde daha da azıtarak bu güvencenin varlığından söz edilmez olduğunu üzüntüyle müşaade etmekteyiz. Suçsuz ve günahsız insanların ölmesi yüreklerimizi dağladığı gibi panik ve umutsuzluk ülke ekonomisine onarılmaz yaralar açmaktadır.

Türkiye’de yaşayan dili, dini, etkin yapısı ne olursa olsun her ferdin saygın bireyler olarak algılanmasını, ancak; gerginliklere ve ayrımcılığa yol açacak söylem ve davranışlarda bulunulmamasını istiyoruz. Bu son olmasını temenni ettiğimiz menfur saldırıyı nefretle, şiddetle kınıyor , yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet , yaralılara şifa, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz."

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat