Özdilek

Güncel

BAYRAM PAZARI PAZARTESİ GÜNÜ AÇILIYOR

Pazarcılar Odası tarafından 2 yıldır sürdürülen bayram pazarı geleneği bu yıl da devam ederken, Pazartesi gününden itibaren üç gün süreyle bayram pazarı açık olacak

2 Ağustos 2013 Saat: 18:50
BAYRAM PAZARI PAZARTESİ GÜNÜ AÇILIYOR
BAYRAM PAZARI PAZARTESİ GÜNÜ AÇILIYOR

Pazarcılar Odası tarafından sürdürülen gelenek bu yıl da değişmeyerek bu yılki Bayram Pazarı Pazartesi gününden itibaren açık olacak. Bayram Pazarı ile ilgili Pazarcılar Odası Başkanı Erol Kumsar, oda binasında basın toplantısı düzenledi. Başkan Kumsar, 2 yıldır sürdürdükleri gelenekleri bu yıl da sürdürmeye devam edeceklerini ifade ederek “Pazartesi günü itibari ile Bayram Pazarımız açık olacak” dedi. 

 

PERŞEMBE PAZARI ALANINDA 
Kumsar, konuşmasını sürdürerek “Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri üç gün boyunca Bayram Pazarımızın gecenin ilerleyen saatlerine kadar Perşembe Pazarı alanında açık olacak. Bayram Pazarında fiyatlarımız düşük olmakla birlikte yeni sezon kıyafetlerde satışa sunulacak. Bayram Pazarı nedeniyle buraya araçları park eden vatandaşlarımız üç gün boyunca araçlarını yan yola bırakabilirler” diye konuştu. 

 

CUMARTESİ PAZARI KURULMAYACAK 
Kumsar, son olarak ise “Bayram Pazarımızda elektrikle ilgili küçük sorunlar vardı onlar da bugün itibari ile tamamlandı. Pazarımızda yaklaşık 600 esnafımız tezgah açacak. Bayram nedeniyle bayramın 3. Gününe denk gelen Cumartesi Pazarı kurulmayacak ama Pazar Pazarı ile kurulacak. Ayrıca odamızın bayramlaşma töreni de bayramın 2. Gününde Otogarın arkasındaki hizmet binasında 11.00-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat