Özdilek

Siyaset

Bayburt Dernek Başkanı Varol CHP’yi ziyaret etti

Sarıbay,” Kendime ve örgütüme güveniyorum”

14 Şubat 2018 Saat: 11:50
Bayburt Dernek Başkanı Varol CHP’yi ziyaret etti
Bayburt Dernek Başkanı Varol CHP’yi ziyaret etti

Kocaeli Bayburt Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Varol, CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek hem yeni dönemin hayırlı olmasını diledi hem de 24 Şubat’ta gerçekleştirecekleri Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl kutlama programının davetiyesini vererek programa davet etti.

Davet etti

Yeni dönemin hayırlı olmasını dileyen Kocaeli Bayburt Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Varol, “Sizi ve seçilen tüm arkadaşları kutluyorum. Hayırlı, uğurlu olsun. Ülkemizin şuan ki durumunda işiniz zor. Zorlu bir süreç sizleri bekliyor. Başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyorum” dedi. 24 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirecekleri programın davetiyesini Sarıbay’a veren Varol, “Bayburt’un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını kutlayacağız. Ayrıca bu programda amacımız vatandaşlarımızla Bayburt’un kültürünü buluşturmak. Sizleri de aramızda görmekten onur duyarız “ diye konuştu.

Haftanın bir günü batı bölgesi

Nazik ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Ziyaretiniz bizi mutlu etmiştir. Evet önümüzde zor bir süreç var. Ben ve örgütüm sürecin zorluğunun, çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Başarılı olacağımıza ben inanıyorum. Kendime, örgütüme güveniyorum” dedi. Davet için teşekkür eden Sarıbay, “Bugünden itibaren haftanın bir gününü batı bölgesine ayıracağım. Oradaki çalışmalara katılacağım. Ben olmasan bile arkadaşlarım iştirak edeceklerdir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat