Özdilek

Spor

Bayan raketler zirveyi zorluyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Bayan Masa Tenisi takımı,ligde ikinci etap maçlarının ardından yedi galibiyet,bir yenilgiyle üçüncü sırada yer aldı.

17 Ekim 2012 Saat: 13:05
Bayan raketler zirveyi zorluyor
Bayan raketler zirveyi zorluyor

Geçtiğimiz yıl ligi dördüncü sırada tamamlayan, Türkiye kupasında ise ikinci olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor bayan masa tenisi takımı,ilk hafta İstanbul’da oynadığı dört karşılaşmayı da kazanmıştı. İkinci etap karşılaşmalarını Ankara’da oynayan mavi beyazlı bayan Masa tenisçiler, dört karşılaşmada üç galibiyet, bir yenilgi aldı.

 

ÜÇÜNCÜ GALİBİYET

Antrenör Zeki Bulut, nezaretinde Zayo Novikova, Yıldız Meral ve Neslihan Kavas üçlüsüyle mücadele eden mavi beyazlı bayan raketler,Tigemspor’u4-2,Batman Gençlikspor’u 4-0 ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 4-1’lik skorlarla yenerken,çekişmeli geçen Bursa Büyükşehir Belediyespor’a ise 4-2 mağlup oldu.

 

ÜÇÜNCÜ ETAP İZMİR’DE

Alınan bu sonuçların ardından Lider Fenerbahçe olurken, Bursa Büyükşehir Belediyespor ikinci Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor ise üçüncü sırada yer aldı.Oynadığı sekiz maçta yedi galibiyet alan mavi beyazlı bayan raketler,10-11 Kasım tarihleri arasında  İzmir’de üçüncü etap maçlarına çıkacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat