Özdilek

Kültür/Sanat

Baştopçu Süprizi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

Pehlivan ile muhtarların Toplantısına Baştopçu Sürprizi 

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Muhtarların taleplerini dinlemek, sorunları değerlendirmek amacıyla yapılan toplantıya Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu’da katıldı. 

 

 

Körfez Belediye Başkanı  Yunus Pehlivan, başkan yardımcıları Mehmet Şendoğan, Selahattin Kabadayıoğlu, Musa Yüksel ve İsa Taş, Yarpaş Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İsmail Baran, Hereke Bölge Koordinatörü Faruk Denli, Kirazlıyalı Bölge Koordinatörü Nurettin Yıldırım, ile birlikte mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu’nun da katıldığı toplantıda muhtarların talepleri, yapılan çalışmalar değerlendirildi. Milletvekili Baştopçu, TBMM’deki çalışmaları ve Körfez İlçesiyle ilgili girişimleri konusunda muhtarlara bilgiler aktardı. 

Kızılkaya Restaurat’ta düzenlenen yemekli toplantıda Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Engin Öztürk ile 18 mahalle muhtarı katıldı. Toplantıda daha önce dile getirilen sorunların çözümüyle ilgili yapılan çalışmalar değerlendirildi. Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, iki ay önce kendisine iletilen sorunlar hakkında yaptığı girişimleri anlattı. Ulaşımda Kentkart döneminin başlayacağını vurgulayan Pehlivan, “Yaz aylarını en iyi şekilde değerlendireceğiz. Taleplerinizin hepsini aynı anda karşılamamız mümkün değil. Aciliyet sırasına koyduk, sırasıyla taleplerinizi yerine getirmeye çalışacağız” dedi. Muhtarlar da öncelikli sorunlarını dile getirirken, başkan Pehlivan ile kurmayları da notlar alarak, çözümle ilgili yapılabilecekleri anlattılar.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat