Özdilek

Siyaset

Baştopçu, Kandıra Namazgah’ı inceledi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, Kandıra’da Namazgah Deresi ve Mesire Alanında incelemelerde bulundu.

 

 

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ve Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk ile birlikte ilçede bir dizi inceleme gezisi yaparak ziyaretlerde bulundu. Baştopçu, Namazgah Deresi ve Mesire Alanında incelemelerde bulunurken yapılan çalışmalar hakkında başkan Kan’dan bilgiler aldı. Başkan Kan, derenin tamamen temizlenerek ıslah edildiğini, vatandaşın rahat bir ortamda dinlenebilmesi ve gezinti yapabilmesi için köprüler yapıldığını, fitness aletleri kurulduğunu, dere içinde gondollarla gezinti yapılabildiğini söyledi. Alanda kurulan fitness aletlerini kullanan, karşılaştığı vatandaşlarla çay içip sohbet eden Milletvekili Baştopçu, başkan Kan’ı başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik etti. Baştopçu, karşılaştığı tüm vatandaşlardan 12 Eylül’de sandığa giderek, Türkiye’nin geleceği için ‘EVET’ oyu kullanmalarını istedi. Çocuklarla hatıra fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat