Özdilek

Siyaset

Baştopçu: Bu seçimler ikinci Kurtuluş Savaşı’dır

Derince Sivas Kangal Derneği’ni ziyaret eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, bu seçimlerin Türkiye için ikinci bir Kurtuluş Savaşı olduğunu kaydetti.

14 Mart 2014 Saat: 17:56
Baştopçu: Bu seçimler ikinci Kurtuluş Savaşı’dır
Baştopçu: Bu seçimler ikinci Kurtuluş Savaşı’dır

AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu, Derince Sivas Kangal Derneği’ni ziyaret etti. Dernek salonunda gerçekleştirilen toplantıda AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanı Ahmet Ark, ilçe yöneticileri ve partililer de hazır bulundu.


BAŞBAKAN 100 BİNLERLE KARŞILANIYOR

Kocaeli’nin Türkiye’de tüm belediyeleri AK Partili olan tek il olduğunu vurgulayan Baştopçu, bunun süreceğine vurgu yaptı. Avrupa Birliği’ne girme çabaları hakkında konuşan Baştopçu, “80 milyon nüfusla Avrupa Birliği’ne girme çabamız sadece halkımıza daha iyi hizmet etme çabasıdır. İster alsınlar ister almasınlar. Ama aklıbaşında olanlar bizden yana tavır sergiliyor. Çünkü Türkiye NATO’nun en büyük ordularından birine sahip” diye aktardı. Milletvekili Muzaffer Baştopçu, “Gezi olaylarında birçok ülkeden televizyon yaşananlar öncesinde gelip kameralarını kurdular. Bu televizyonların başındaki adamlar belli” ifadelerini kullandı.


GELİŞMEDEN RAHATSIZLAR

Türkiye’nin önemli projelere imza attığını aktaran Baştopçu, “Biz 3. havalimanını hizmete sunmaya çalışıyoruz. Ama birileri bundan rahatsız oluyor. Özellikle Frankurt bizim bu girişimimizden çok rahatsız. Kanal İstanbul projemiz var. Ama burada da Montrö Boğazlar Sözleşmesi’ni öne sürüyorlar. Türkiye ne zaman gelişmeye ve büyümeye yönelik hamleler yapsa bu tür engellemelerle karşılaşıyor. Bunun yanında barış sürecinin baltalanması da var. 17 Aralık’ta yapılan olaylar 47 yerde yapılacaktı. Ama hesapları tutmadı” dedi.


MİLLET İRADESİ HİÇE SAYILIYOR

Yargıdaki fotoğrafında gün yüzüne çıktığını söyleyen Milletvekili Baştopçu, “Millet iradesini hiçe sayıyorlar. Millet kim oluyor diyorlar. Halkı Menderes ve Özal döneminde olduğu gibi hiçe sayıyorlar. Buna izin veremeyiz. Bu millet bizim yanımızda olduğu sürece ülkemiz gelişmeye ve büyümeye devam edecektir. Başbakanımızın liderliğinde çalışmalarımızı sürdürerek ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

 

CHP İLE CEMAAT ŞİMDİ KANKA

CHP’nin geçmişte Gülen Cemaati hakkında soru önergeleri verdiğini aktaran Baştopçu, “Geçmişte Cemaati bir karış suda boğmak isteyen CHP, şimdi onlarla kanka oldu. Bu fotoğrafı gördükten sonra millet olarak AK Parti’yi desteklemeliyiz. Recep Tayyip Erdoğan’ın karizması ve liderliği ile ilerlemeye devam edeceğiz. Biz oyunları bozarak geldik. Engelleri aşarak geldi. Bu tezgahlar bu oyunlar artık tutmaz” diye belirtti. Baştopçu, bu seçimlerin Türkiye için ikinci bir Kurtuluş Savaşı olduğunu kaydetti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat