Özdilek

Güncel

Başkanların ilk ziyareti huzurevine

30 Mart seçimlerinden zaferle ayrılan belediye başkanları İbrahim Karaosmanoğlu ile Nevzat Doğan, ilk ziyaretlerini İzmit Huzurevi’ne yaptılar. İki başkan yaşlılara hürmette kusur etmediler

3 Nisan 2014 Saat: 13:57
Başkanların ilk ziyareti huzurevine
Başkanların ilk ziyareti huzurevine

Geçtiğimiz pazar günü yapılan seçimler sonunda yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen İbrahim Karaosmanoğlu ile İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, ilk ziyaretlerini huzurevine yaptılar. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yumlu, Huzurevi Müdürü Mesut Yalçın, Turgut Mahallesi Muhtarı Mehmet Kurt’un da yer aldığı ziyarette Karaosmanoğlu ve Doğan, yaşlıları tek tek ziyaret edip hayır dualarını aldılar.

 

HAYIR DUASI ALDILAR

Huzurevi sakinlerinin ellerini öpen Başkan Doğan, “Seçimden sonra ilk ziyaretimizi huzurevine yapıyoruz. Bizim geleneğimizde büyüklerimizi her zaman baş köşeye koyar, onlara hürmet ederiz. Gücümüzü aldığımız en önemli yerlerden biri de yaşlılar ve büyüklerimizdir. Bu ziyaretimizde de kendileriyle sohbet edip hayır dualarını almak istedik” dedi.

 

ONLARIN MUTLULUĞU

BİZİM MUTLULUĞUMUZ

Yaşlıların mutlu oldukları yerde yaşamaları gerektiğini söyleyen doğan, “Huzurevinde mutluysa burada, torunlarının yanında mutluysa orada kalmasından yanayız. Benim şahsi görüşüme göre yaşlımızın en önemli yeri çocuğunun torunlarının yanıdır. O zaman herkes çok daha mutlu huzurlu olacak. Aile bağları daha sağlam olacak. Onlar bizim bereketimiz, gücümüzdür. Bizlerin kapısı da sizlere her zaman sonuna kadar açıktır” diye konuştu. Huzurevi sakinleri de Karaosmanoğlu ve Doğan’a ziyaret için teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat