Özdilek

Güncel

Başkanlar, Karamürsel'in Köylerinin Gezdiler

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’yla birlikte Karamürsel’in köylerinde incelemelerde bulundu.  
Karamürsel’de ilk olarak Çamçukur, Karapınar ve Pazarköy’leri ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu ve Başkan Yıldırım vatandaşlar tarafından sıcak karşılandı.
Çamçukur köyünde sıcak bir şekilde ağırlanan Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsel’i çok sevdiğini her geldiğinde çok iyi şekilde karşılandığını söyledi.
Karamürsel’in Kocaeli’nin en nezih ilçelerden birisi olduğunu da belirten Başkan Karaosmanoğlu, Karamürsel Belediyesinin çalışmalarından dolayı Başkan Yıldırım’ı da tebrik etti.
 
BAŞKANLARA SEVGİ SELİ
Karamürsel’in köylerinde incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu ve Başkan Yıldırım, köy halkı tarafından sıcak karşılandı. Köylerine yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir ve Karamürsel Belediyesine teşekkür eden Köy Halkı, “Yıllardır görmediğimiz hizmetleri gördük. Yollarımız asfalt ve parke gördü. Köylerimizde çocuk parklarımız, köy hizmet binalarımız yapıldı” dedi.
 
ÇAMÇUKUR VE KARAPINAR’A YENİ KÜLTÜR EVLERİ
Çamçukur ve Karapınar köylerine yapılan köy hizmet binaları ve  kültür evlerinin çalışmalarını da inceleyen Başkan Karaosmanoğlu ve Başkan Yıldırım, çalışmalar tamamlandıktan sonra, köylerin daha modern bir görünüme kavuşacağını söyledi.
Köy gençlerinin sosyal faaliyetlerini yapabilecekleri bir mekana kavuşacağını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, binaların en kısa zamanda tamamlanacağını açıkladı. 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat