Özdilek

Siyaset

Başkanlar kar-kış demedi

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, yoğun kar yağışına rağmen bir gün içinde 9 köyü ziyaret etti

12 Aralık 2013 Saat: 13:18
Başkanlar kar-kış demedi
Başkanlar kar-kış demedi

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit köylerine çıkarma yaptı. Programda, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, ilçe halkla ilişkiler başkanı Kadir Cansever, ilçe yönetim kurulu üyesi Ergün Karagöz de hazır bulundu.

BİR GÜNDE 9 KÖYE ZİYARET

Ziyaretlerine Bayraktar Köyü ile başlayan Karaosmanoğlu ve Doğan, köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun bir kalabalıkla başkanları karşılayan vatandaşlar aynı zamanda bölgeye yapılan hizmetlerden dolayı da teşekkür etti. Bayraktar Köyü Muhtarı Metin Ortaç, başkanlara köylerine yapılan hizmetlerden ötürü teşekkür etti. Ziyaretler kapsamında, Bayraktar, Gedikli, Zeytinburnu, Sapakpınar, Süleymaniye, Hasancıklar, Ortaburun, Kurtdere ve Karaabdülbaki olmak üzere toplamda 9 köy ziyaret edildi.

SİZE KÖYLÜ PAZARI AÇTIK

Ziyaretlerde konuşanİzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, halkın daha rahat ve huzurlu yaşamaları için çaba sarf ettiklerinin altını çizerek, köyleri şehir yaşam kalitesine getirmeyi ve köy dokusunu bozmamayı hedeflediklerini dile getirdi. Başkan Doğan, köylerde yapılacak çalışmalar hakkında, “Bizim için tek önemli şey hizmet. Çocuklarımız bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşamasın. Yerel seçimler sonrasında köylerin sorumluluğunu alacağız ve şimdiden hazırlanıyoruz. Köylü pazarını sizin için açtık. Pazarlarda köylülere açılan yerleri büyüttük. Biz size en güzellerini yakıştırıyoruz” şeklinde konuştu.

KÖYLERİMİZ KALKINIYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, hizmet ekibi olduklarını ifade ederek, “Siyasetten anladığımız, vatandaşın ne kadar ortak ihtiyaçları varsa, bu ihtiyaçları yerine getirmek bizim görevimizdir. Köylerimize önemli hizmetler yapıyoruz. Özellikle köylerin su problemleri konusunda önemli adımlar attık. Artık suyumuz 24 saat akıyor. Kanalizasyon problemi vardı, hepsi giderildi. Artık köylerimiz kalkınıyor. Her köyümüzü seviyoruz. Bütün köylerimize en güzel şekilde hizmet verebilecek bir ekibiz biz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat