Özdilek

Siyaset

Başkanı olduğu kulübe ceza kesecek

İzmit Belediyesi Encümeni’nde ilginç bir konu gündeme geldi. Belsa Plaza’daki belediye binasındaki encümene başkanlık eden İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez, başkanı olduğu kulübe ceza kesmek durumunda kaldı.

18 Kasım 2013 Saat: 20:49
Başkanı olduğu kulübe ceza kesecek
Başkanı olduğu kulübe ceza kesecek

Olay şöyle; İzmit Belediyespor Kulübü’ne gelir getirsin diye verilen tesislere geçtiğimiz günlerde “gürültü” gerekçesiyle İzmit Belediyesi zabıtaları tarafından ceza kesildi. Bu ceza da encümenin önüne geldi. Encümenin başkanı olan Hüseyin Üzülmez ise aynı zamanda İzmit Belediyespor’un başkanı. Yani Üzülmez, başkanı olduğu kulübe ceza kesecek. Encümenin bir diğer üyesi Emine Zeybek de kulübün yöneticisi. Bu nedenle her iki isim de kararın verileceği toplantıya girmeyecekler. Bu konuda kararı encümenin CHP’li üyesi Muzaffer Gürfidan verecek. Öte yandan Halkevi’ndeki balıkçılar çarşısında bulunan balıkçılardan aylık 2 bin TL ecrimisil alınması kararının uygulanmasına karar verildi. Çarşıda dükkanı bulunan balıkçılar Faika Hasanoğlu, İbrahim Güven, Hamdi Bineklioğlu, Güngör Soğuksu, Muhittin Demirtürkan, Kazım Pehlivan, İsa Doğan, Muhittin Kurtuluş ve Mehmet Balıca’dan yıllık 24 bin TL tahsil edilmesi talep edildi. CHP’li encümen üyesi Muzaffer Gürfidan, “Bunlar bu kentin çocuğu. Esnafımızı da belediyeyi de mağdur etmeden orta yolu bulalım” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat