Kültür/Sanat

Başkan'dan Öğrencilere Nasihatlar

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, düzenlenen bir program çerçevesinde kentin tarihi, kültürel ve gelişen alanlarını dolaşan Kocaeli İmam Hatip Lisesi’nin öğrencileriyle bir araya geldi. Doğu Kışla Parkı’ndaki buluşmada, kendisi de bir eğitimci olan Başkan Karaosmanoğlu, öğrencilik ve öğretmenlik yıllarındaki anılarını öğrencilerle paylaştı. Başkan Karaosmanoğlu, geleceğin yöneticileri olacak gençlere, tecrübe ve birikimlerini aktardı.

 

GELECEĞİN YÖNETİCİLERİ OLACAKLAR

Kocaeli İmam Hatip Lisesi’nin okul aile birliği tarafından belirlenen okulun başarılı öğrencileri, düzenlenen program dâhilinde kenti daha yakından tanıma imkânı buldu. Öğrenciler, Doğu Kışla Parkı’nda da Başkan Karaosmanoğlu ile buluştu. Kent genelinde yapılan hizmetleri incelediklerini ve beğendiklerini dile getiren öğrenciler, ‘’Gezdiğimiz yerlerde güzel hizmetler gördük. Kocaeli’nde çok güzel hizmetler yapılmış. İleride bu hizmetleri bizim aramızdan çıkacak yöneticiler yürütecek’’ dedi.

 

BAŞKAN’DAN GENÇLERE NASİHATLER

Öğrencilerle tek tek tanışan Başkan Karaosmanoğlu, kentte yapılan çalışmalar ve kentin gelişen değerlerine gösterdikleri ilgi nedeniyle hepsini kutladı. Kendisi de bir eğitimci olan Başkan Karaosmanoğlu, öğrencilik ve öğretmenlik yıllarına ait anılarını öğrencilerle paylaştı. Öğrencilik yıllarının değerini bilmelerini isteyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Şimdi aldığınız bilgiler, edindiğiniz tecrübeler, beyninizde ve gönlümüzde birikim oluşturacak. Artık sorumluluk alacağınız yaşlara geliyorsunuz. Hayatınızın yönünü iyi belirlemeniz, derslerinize çok iyi çalışmanı gerekiyor’’ ifadesini kullandı.

 

ÇOK OKUYUN, MERAK EDİN, SORUN

Genç öğrencilerle deneyim ve tecrübelerini paylaşan Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Başarının yolu derslerinize sıkı sıkı sarılmaktan ve çok iyi çalışmaktan geçiyor. Öğrencilik yıllarınız boyunca bol bol kitap okuyun. Hepinize tavsiye ediyorum. Merak ettiğiniz şeyleri sorun ve araştırın’’ şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu, öğrencilere Büyükşehir’in eğitim alanında yaptığı çalışmaları da anlattı. İkram edilen salepler eşliğinde sıcak bir atmosferde geçen buluşmada Başkan Karaosmanoğlu, öğrencilerin sorularını da yanıtladı ve kente gösterdikleri ilgi nedeniyle onları kutladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat