Özdilek

Güncel

Başkan Yıldırım, Başarılı Öğrencileri Tebrik Etti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 2010-2011 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin tamamlanması sebebiyle başarılı öğrencilere karnelerini, takdir ve onur belgelerini vererek tebrik etti.
          Karamürsel Kız Teknik Lisesi öğrencileri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Okul Müdürü Nurhayat Alemdar, okullarına yapmış olduğu desteklerden dolayı Başkan Yıldırım’a teşekkür etti.
 
Başkan Yıldırım ziyaret sırasında başarılı olan öğrencilerden Semra Şahin, Abdullah Yazıcı Mine Özcan, Melis Palas, Elif Ersöz, Ece Aydaş, Şükran Özyer ve Berkan Dalbudak’a karnelerini, takdir, teşekkür ve onur belgelerini verdi.
 
ENGELLİLER İÇİN KAPAK TOPLADILAR
 
Karne dağıtımının ardından öğrenciler Engelli sandalyesi alabilmek için topladıkları 5 bin adet  pet şişe kapaklarını Başkan Yıldırım’a teslim etti. Başkan Yıldırım,  öğrencileri duyarlı davranışlarından dolayı tebrik etti.
 
Karamürsel Kız Teknik Lisesi Müdürü Nurhayat Alemdar ve öğrencileri ziyaretleri sırasında Müdür Yardımcıları Dilek Soytekin ve Salih Tokal, Edebiyat Öğretmeni Ebru Meriç, Tarih Öğretmeni Şebnem Duran, Beden Eğitimi Öğretmeni Tahir Vuraler ve Okul Aile Birliği Başkanı Sebahattin Özkan yalnız bırakmadı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat