Özdilek

Güncel

Başkan Yaman “Sosyal Faaliyetleri Destekliyoruz”

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, ilçedeki okulların sosyal faaliyetlerini çok önemsediklerini ve destek olduklarını söyledi.

 

Diliskelesi Mahallesinde bulunan Dilovası İlköğretim Okulu’nun kermes ve yıl sonu sergisine AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İlyas Şeker ile birlikte gezen Belediye Başkanı Cemil Yaman, ilçede bulunan okulların sosyal faaliyetlerine her zaman katkı ve destek sağladıklarını ve sağlamaya da devam edeceklerini söyledi. Başkan Yaman ve Milletvekili Şeker daha sonra Dilovası Düğün Salonunda yapılan şiir dinletisine katılarak öğrencilerin yeteneklerini alkışladılar.

Dilovası’ndaki eğitim ve öğretim faaliyetlerindeki kaliteyi arttırmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirterek “Okullarımızdaki kermes, sergi, şiir dinletisi, gezi gibi sosyal etkinlikler, eğitim ve öğretimi zevkli hale getirdiği gibi öğrenci velilerimiz ve halkımızda yapılan başarı ve gurura ortak olmaktadırlar. Okullarımız ve eğitim kurumlarımızdan araç temini, ve diğer işin alt yapısı için talep geldiğinde ivedilikle karşılanması sağlanmaktadır. Okullarımızda kazandırılan bilgi ve beceriler, öğrencilerimizdeki yeteneklerin daha belirgin hale gelmesini sağlamaktadır” dedi.

 

Okul ziyaretleri çıkışında Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın yanında sevgi seli oluşturan ilköğretim okulu öğrencileri, Başkan Yaman’a okul gezileri için araç temin ettikleri ve diğer sosyal aktivitelerde yanlarında oldukları için teşekkür ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat