Özdilek

Güncel

Başkan Yaman okul kermesinde

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Akşemseddin İlköğretim Okulu Okul Aile birliği tarafından kermes düzenlendi. Düzenlenen kermesin Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Uyar, şube müdürleri, okul yönetimi ve öğrenci velileri katıldı.

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın da iki çocuğunun eğitim gördüğü Akşemsettin İlköğretim Okulu’nda düzenlenen kermes ilgi gördü. Eğitim ve öğretim faaliyetlerine katkısı ve faydasına olan her türlü organizasyonda bulunmaktan onur duyduğunu belirtti. Başkan Yaman, eğitim ve eğitime dair her türlü desteğin iyi yetişmiş bir nesil sağlayacağına ve iyi yetişmiş neslin, ülkemizi her düzeyde ileriye götürecek kadrolar olduğunu söyledi. Başkan Yaman ayrıca en büyük yatırımın insan odaklı yatırım olduğunun da altını çizdi.

Kermesin ev sahipliğini yapan Akşemsettin İlköğretim Okulu Müdürü Şahin Yaşlık ve Okul Aile Birliği yetkilileri, bu kermesteki amaçlarının eğitim hayatını sürdürmeye çalışan öğrencilere destek sağlamak ve nitelikli eğitime katkı sağlamak olduğunu söyledi.

 

Meclis üyeleri ile kermesi gezen Başkan Cemil Yaman, okul yararına düzenlenen kermeste alışveriş de yaptı. Okuldaki maddi durumu iyi olmayan çocuklar yararına düzenlenen kermese katılan ve emeği geçenlere teşekkür etti

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat