Özdilek

Güncel

Başkan Yaman Bayramlaştı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, ilçe protokolü, vatandaşlar ve belediye personeli ile bayramlaştı. Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığını ve Huzur evini ziyaret eden Başkan Yaman “bayramlar birlik ve beraberliğimizin çimentosudur” dedi

Belediye Başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma programında Başkan Cemil Yaman, personelinin ve vatandaşların Kurban Bayramını tek tek kutladı.

Kurban Bayramı’nın İslam âlemine barış ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Yaman bayramlar vesilesiyle birlik ve beraberliğin artırdığını ve dargınlıkların bir kenara bırakılıp huzur içinde bir bayramın geçirilmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Yaman sözlerine şöyle devam etti, "Bayramlar berekettir, huzurdur, küskünlüklerini yerini barışa bıraktığı gündür. Geleneklerimiz yaşatıldığı, manevi duyguların yoğun yaşandığı akrabaların, büyüklerin ve komşuların ziyaret edildiği özel bir gündür. Bayramlar birlik ve beraberliğimizin çimentosudur, hepinizin bu özel gününü kutluyorum.” dedi.

Dilovası Belediye Başkanlığı’nda her yıl geleneksel hale gelen bayramlaşma programında, Dilovası protokolü, AK Parti ilçe teşkilat yönetimi, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, STK temsilcileri, birim müdürleri, muhtarlar, Dilovası Belediyesi’ne bağlı müdürlük personeli ve vatandaşlar Başkan Yaman ile bayramlaştı.

Belediye Başkanı Cemil Yaman, daha sonra belediye binasında hizmet veren Dilovası Kaymakamlığına geçerek Kaymakam Hasan Göç’ü makamında ziyaret ederek bayramlaştı. Daha sonra Kaymakam Hasan Göç, Belediye Başkanı Cemil Yaman ile beraberindekiler Tavşancılda bulunan İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek görevli askerler ile bayramlaştı ve sohbet ettiler. Buradan Tavşancıl Huzurevini de ziyaret eden Başkan Yaman ve Kaymakam Göç, yaşlılarla uzun uzun sohbet ederek onların gönüllerini aldılar.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat