Özdilek

Güncel

BAŞKAN VE REKTÖRE SAHTE HESAP

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sezer Şener Komsuoğlu adına sosyal paylaşım sitesi Twitter’da açılan sahte hesaplar ortalığı karıştırdı - See more at: http://www.kocaeliolay.com/k

28 Ağustos 2013 Saat: 15:41
BAŞKAN VE REKTÖRE SAHTE HESAP
BAŞKAN VE REKTÖRE SAHTE HESAP

Sosyal medya kullanıcılarının en büyük kabuslarından biri olan ‘sahte hesap’ şoku son olarak Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu’nu mağdur etti. Aylar önce, Başkan Karaosmanoğlu isminde hesap açan kullanıcı, Karaosmanoğlu gibi davranarak binlerce takipçi topladı. Durumun farkına ise Başkan Karaosmanoğlu’nun, bir dönem AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı da yapan oğlu İsmail Karaosmanoğlu vardı. Hesap adının daha sonraları değiştirildiğini de fark eden Oğul Karaosmanoğlu, Twitter’dan açıklama yaparak, “Değerli dostlar babam İbrahim Karaosmanoğlu 'nun adına hesap açarak takipçi toplayan sonra profilini @ulkeningundemi 'ne çeviren kişiye spam” yazdı.

‘GERÇEK REKTÖR DEĞİLİM’

Rektör Komsuoğlu’nun hesabı ise mizahı seven bir kullanıcının elinde. Profil fotoğrafına Rektör Komsuoğlu’nun, kapak fotoğrafına ise Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi’nin fotoğrafını koyan kullanıcı, gerçek kullanıcı olmadığını ise, “Bu twitter hesabının gerçek kişi ve kurumlarla hiçbir ilgisi yoktur” ifadeleriyle ilan ediyor. birbirinden şaşırtıcı paylaşımlar yapan sahte Rektör Komsuoğlu’nu, kentimizin tanınmış simaları başta olmak üzere toplam bin 264 kişi takip ediyor. İşte o twitter hesabından atılan tweetlerin bazıları;

Kayıt olacak arkadaşlara geçme notu: 40, hava durumu: nadiren kar yağar, ulaşım: otobüsler hiç kalabalık değil şeklinde bilgi verilecektir.

*Geçme notunu seneye 75 yapıcam, vurcam kırbacı vurcam kırbacı…

*Okulun başına @Valimutlu'yu geçirsem bu dönem sınav yok der ertesi sabah sınav programı yayınlar yemin ediyorum.

*İyi ki zamanında umuttepe'yi barok tarzı yaptırmışız yoksa eylülde gelip tüm yeşil alanlarda avm, opera binası, kent müzesi görebilirdiniz.

*Bundan sonra sınav tarihleriyle ilgili bilgilendirmeyi sms ile yapacağız arkadaşlar ama siz yinede haberiniz yokmuş gibi gelin okula.

*İlk defa düşük not alan, sınavına giremeyen öğrencilerime gurur dolu gözlerle bakacağım galiba.

*Başbakan konuşurken hissettiğim, anladığım http://www.youtube.com/watch?v=U8K6b76G_WY … bu kadar alakasız konuşulur olay çarptırılır.alkışlayanlar da aynı kafada.

*Şu ülkede basın 3 gün dürüst olsun, bir diktatörlük biter.

*Bu seneki şenlik programı pazartesi, salı gezeriz çarşamba sılaya gideriz şeklinde gerçekleştirilecektir.

*justin bieber hayran kitlesi üniversiteye gelmeye başladığında rektörlüğü bırakacağım arkadaşlar.


YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat