Özdilek

Güncel

Başkan Üzülmez’in Ankara Temasları

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Başkan Yardımcısı Bali Holat ile birlikte Kartepe’de planlanan ve devam eden projeler ile ilgili Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

27 Ekim 2016 Saat: 13:20
Başkan Üzülmez’in Ankara Temasları
Başkan Üzülmez’in Ankara Temasları

Başkan Üzülmez ve yardımcısı; “Paraşüt Tepesi”, “Güzelbahçe A Tipi Mesire Yeri”, “B Tipi Mesire Yeri” ve “Teleferik” projelerinin süreçlerini yakından takip ederek,  merkezi yönetim ayağındaki ilerleyişleri hakkında ilgili bakanlıklarda görüşmeler yaptı.

Başkan Hüseyin Üzülmez devam eden  Kartepe’ye prestij ve değer  kazandıracak projelerin merkezdeki yasal ve resmi süreçleri ile ilgili olarak bir dizi ziyarette bulunduğu Ankara’da, , Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder'i, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nda Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'yi ve Orman Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Zeki Temur'u da ziyaret etti. Başkan Üzülmez, takibini yürüttüğü projeler hakkında ilgili makamlarla görüşürken, projelerin sorunsuz ve hızlı ilerlemesi için de  yetkili bürokratlarla fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Üzülmezden TBMM’ye ziyaret

Başkan Üzülmez, Kartepe de geliştirilen projeler ile ilgili temaslarda bulunduğu  Ankara’da, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görevlerinin başında olan Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri; Zeki Aygün, İlyas Şeker, Sami Çakır, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz’ı da ziyaret etti. Projelerin son durumları hakkında milletvekilleri ile güncel bilgileri paylaşan Başkan Üzülmez, vekillerden de destek sözü aldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı İdare Amiri Hatay Milletvekili Orhan Karasayar'ı  ziyaret eden Başkan Üzülmez, Kartepeli hemşehrilerinin sevgi ve selamlarını ileterek, tüm vekillere çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Haber: Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat