Özdilek

Spor

Başkan Söğüt’ten 10 Ocak Mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı, basın mensuplarının gününü kutladı.

10 Ocak 2022 Saat: 13:50
Başkan Söğüt’ten 10 Ocak Mesajı
Başkan Söğüt’ten 10 Ocak Mesajı

Başkan Söğüt’ten 10 Ocak Mesajı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. “Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden tüm basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Gününü içtenlikle kutluyorum” diyen Başkan Söğüt, tarafsız ve özgür basının demokratik, şeffaf   ve gelişmiş devletlerin önemli güçlerinden biri olduğunu vurguladı.

 

Basın toplumun aynasıdır

 

Başkan Şener Söğüt, “Memleket meselelerini kendi meseleleriymiş gibi gören ve bu konuda olumlu çalışma sarf eden gazeteciler, toplumun aynası ve görünmeyen kahramanlarıdır. Bu vesileyle, İlimizde halkımızın gözü kulağı olan, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile görev yapan tüm basın mensuplarımıza teşekkür ediyor, bir kez daha 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat