Özdilek

Güncel

Başkan Şayir’den Diliskelesi’ne yürüyüş yolu

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Diliskelesi Mahallesi’ne yaptığı bisiklet ve yürüyüş yolunu da vatandaşların hizmetine sundu.

29 Temmuz 2021 Saat: 23:02
Başkan Şayir’den Diliskelesi’ne yürüyüş yolu
Başkan Şayir’den Diliskelesi’ne yürüyüş yolu

Başkan Şayir’den Diliskelesi’ne yürüyüş yolu

Daha yaşanılabilir bir Dilovası için tüm mahallelerde adeta seferberlik başlatan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Diliskelesi Mahallesi’ne yaptığı bisiklet ve yürüyüş yolunu da vatandaşların hizmetine sundu.

 2019 yerel seçimlerinde Dilovalılar’ın büyük teveccühü ile Belediye Başkanlığı görevine gelen Hamza Şayir, “Yükselen Şehir” vizyonu ile ‘Daha yaşanabilir bir Dilovası’ hedefine ulaşabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Diliskelesi mahallesi’nin yıldızı parlıyor

Yaptığı çalışmalar ile mahallelere ayrı bir renk katmaya çalışan Başkan Şayir, son dokunuşu Diliskelesi Mahallesi sakinlerini sevindirecek bir adım daha attı.

Oksijen AVM’nin kurulması ile her gün binlerce insanın ziyaret ettiği Diliskelesi Mahallesi’nin yıldızı yapılan yatırımlarla her geçen gün daha da artarken, Başkan Şayir tarafından 735 sokakta hayata geçirilen yürüyüş ve bisiklet yolu projesiyle mahalle halkı ayrı bir heyecan yaşadı.

Yürüyüş etkinliğinde buluştular

Yeni yapılan trafiğe kapalı yürüyüş yolunda önceki gün vatandaşlarla birlikte yürüyüş yapan Başkan Şayir’e, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Demir, Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Yaşar ve belediye meclis üyeleri de eşlik ettiler.

Gerçekleştirilen yürüyüş etkinliğine yüzlerce mahalle sakini katılırken, yürüyüşe katılanlara Dilovası Belediyesi ekiplerince çeşitli ikramlarda da bulunuldu.

Başkan Şayir: “hayırlı olsun”

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, yürüyüş sonrası yaptığı açıklama da “Diliskelesi Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızın günün stresini atabilecekleri, temiz havada spor yapıp, güvenli ortamda bisiklete binebilecekleri ve yürüyüş yapabilecekleri bir alan oluşturduk. Dilovamız’a ve Diliskelesi Mahallemiz’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat