Özdilek

Siyaset

Başkan Korkmaz: Seçim için iş yapmıyoruz

AK Parti İzmit Başkanı Ali Korkmaz, seçim için için iş yapmadıklarını söyleyerek, “Biz yapamayacağımız sözü vermiyoruz” dedi

21 Aralık 2013 Saat: 12:25
Başkan Korkmaz: Seçim için iş yapmıyoruz
Başkan Korkmaz: Seçim için iş yapmıyoruz

AK Parti İzmit İlçe 18. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı geçtiğimiz akşam Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı. programa katılım oldukça yoğun oldu. Partililerin oldukça coşkulu olduğu programda salonda parti bayrakları ve Türk Bayrağı ile adeta gelin gibi süslendi. Keyiflerin yerinde olduğu programda gençlik kollarının coşkusu salona ayrı bir renk kattı. Başkan Korkmaz, konuklarını kapı da karşılarken her biriyle tek tek selamlaştı. Başkan Korkmaz, burada partililerine hitaben yaptığı konuşmasında yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak, sandıklara sahip çıkacaklarını söyledi.

 

ŞEREFİMİZ GİBİ KORUYACAĞIZ’

Büyük coşkunun ve partililerin birlik içinde olduğu programda aynı zamanda teşkilata yeni katılımlar da oldu. yeni üyelerin rozetleri başkanlar tarafından takıldı. Bir çok partilinin yoğun katılımdan dolayı ayakta takip ettiği AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı’nın 18. Genişletilmiş Danışma Meclisi’ne AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, il yöneticileri, mahalle temsilcileri katılırken, partililere AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ev sahipliği yaptı.

 

‘HEDEFE GİTLENDİK’

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, partisini köklü bir çınara benzeterek konuşmasına başladı. Sözlerinin devamında sık sık şiir dörtlüklerine yer veren Korkmaz, AK Parti’nin milletin partisi olduğunu söyledi. Korkmaz, “Başbakan Erdoğan’ın Türkiye  AK Parti’yi çınara benzetti. AK Parti milletin partisidir. Bunun içindir ki başbakanımız teşkilatımıza ve milletimize 3 önemli tarih belirledi. O tarihlerden biri 2023’tür, 2053, 2012 Malazgirt. Bizler bu hedeflere kilitlendik. Hedefi olmayanın başarıya kilitlenmesi mümkün olmaz” açıklamalarında bulundu.

 

‘UMUT TACİRLİĞİ YAPIYORLAR’

Korkmaz “AK Parti’de tıpkı Türkiye gibi, milletimiz gibi köklerinden güç alarak eğilmeden savrulmadan büyük bir kararlılıkla geleceğe yürümeye devam edecektir. Bizler de İzmit’imizde yeni ufuklar açmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bizler seçimlerde halkımızın teveccühünü alarak. Nehir olmayan yere köprü yapımı sözü veren, 3 bin kişiyi işe alıp sonra kapı dışarı eden umut tacirlerini filmi yeniden izlemekteyiz. Bu film 2009’da İzmit’te tutmadıysa 2014’te İzmit’te tutmayacaktır. Unutulmamalıdır ki konusu olmayan her filmin başrol oyuncusu yok olmaya mahkumdur. Biz yapamayacağımız sözü vermiyor seçim için iş yapmıyoruz” şeklinde konuştu. 

 

‘NAMUSUMUZ GİBİ KORUYACAĞIZ’

Birlik ve beraberlik vurgusunu yapan Başkan Korkmaz, “Birbirinden değerli aday adaylarımız var AK Partiye yakışır vakurda hareket ettiler. Teşekkür ediyorum 30 Mart’a kadar bu duruşlarını devam ettireceklerinden kuşkumuz yoktur. Bu seçime ben değil, biz diyerek çalışmalıyız. Aramıza fitne sokmaya çalışanlara karşı her an her saniye dik durmalıyız. Birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeyeceğiz milletin emanetini de namusumuz gibi koruyacağız. Mart ayındaki seçimler çok büyük önem arz etmekte. Senlik belik bırakıp biz olmalıyız. Bu birlikteliğimiz güçlü bir AK Parti olacaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun” ifadelerine yer verdi.

‘TEŞKİLAT TERBİYESİ ALDIK’

İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş, AK Parti öncesine gençlik siyasetten uzak olduğunu ve AK Parti ile gençlerin siyasete katılmalarının önündeki tüm engellerin kaldırıldığını söyleyerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere nasihatini hatırlattı. Sonrasında sözü alan İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, “Teşkilat terbiyesi almış AK Kadınlarınız biz. Bizler gezmedik mahalle çalmadık kapı girmedik sokak bırakmıyoruz. Bizlere ulaşan her vatandaşa yardımcı oluyoruz” dedi. Kadın Kolları olarak yaptıkları faaliyetleri anlatan Başkan Demirtaş, programları ile aralarında ki dayanışmayı da arttırdıklarını ifade etti.

 

‘ALNIMIZ AK GEZİYORUZ’

Kendisini destekleyen başkanlara ve kadın kollarına teşekkür eden Demirtaş, “Biz yaptığımız her çalışmaya iyi niyetle çıkıyoruz ve bu çalışmalarımızı başarıyla tamamlıyoruz” dedi. Öte yandan belediye başkanlarının yapmış olduğu çalışmalardan vatandaşın memnun olduklarını söyleyen Demirtaş, “Sizin çalışmalarınız sayesinde mahallelerde AK kadınlar olarak alnımız ak geziyoruz. AK Parti ailesinden olmaktan gurur duyuyorum” dedi. Sonrasında faaliyet raporunu sunan Sosyal İşler Başkanı Bilal Kanca, 35 mahallede sandık bazlı çalışmalarının yapıldığını ifade ederek, diğer mahallelerde de sandık bazlı çalışmaların sürdüğünü açıklamalarına ekledi.

 

‘HALKA TESLİM OLDUK’

‘Biz önce hakka sonra halka teslim olduk’ diyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, bir yandan koştuklarını ve bir yandan da proje ürettiklerini söyledi. Doğan, “Biz sizin başınızı öne eğdirecek hiçbir şey yapmadık. Biz halkın kuruşunu kendi paramızdan daha fazla önemseyerek çalışıyoruz. Biz sabah namazından gece yarısına kadar vatandaşımızın derdiyle dertleniyoruz. Biz tembel tembel makam başında oturmuyoruz. Biz bir yandan proje üretirken bir yanda da tarihimize sahip çıkıyoruz ve adaletli çalışıyoruz. Hakkı hukuku ön plana alarak, herkesin belediye başkanı olarak çalışıyoruz” ifadelerini kullanarak köylerde yapılan hizmetlere de işaret etti.

 

‘DİK DURUŞUMUZA DEVAM EDECEK’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, güzel işler yapmak için halkın kendilerine destek verdiğini ifade ederek, “Bizim dik duruşumuz yerelde ve genelde devam edecek. Milletin malı gözümüzün nuru gibidir. Biz onu namusumuz gibi koruruz. Biz milletimizi seviyoruz. Kocaeli halkına güveniyorum” dedi. ‘Küçük hesaplar peşinde koşmayın’ diyerek teşkilatı uyaran Karaosmanoğlu, “Sonra cezalandırılırız. Teşkilatlar olarak sandıklarımıza sahip çıkacağız. 30 martta en güzel kutlamayı İzmit’te yapacağız. Teşkilatlar teşkilatçılığını yapacak. Bu milli seferberliktir, bu inancı kaybetmeyelim hep birlikte çalışalım” ifadelerine yer verdi. Son olarak konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, önümüzdeki yerel seçimlerin normal bir seçim olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek, birlik ve beraberliğin önemine işaret etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat