Özdilek

Spor

“Başkan Köken, Gençlerbirliği Belediyespor idmanında

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Süper Amatör A grubunda mücadele eden Gençlerbirliği Belediyespor Kulübü’nün antrenmanını ziyaret ederek başarılar diledi.

15 Şubat 2017 Saat: 12:12
“Başkan Köken, Gençlerbirliği Belediyespor idmanında
“Başkan Köken, Gençlerbirliği Belediyespor idmanında

Kandıralı gençlerin spora yönelmesi için geliştirilen projeklere büyük destek veren Kandıra Belediye Başkanı Başkan Ünal Köken, önceki akşam ilçenin başarılı spor kulüplerinden biri olan Gençlerbirliği Belediyespor’un idmanını ziyaret ederek takıma destek verdi. İdman ziyareti sonrası bir açıklama yapan Başkan Köken,” ilçemizde futbol başta olmak üzere tüm spor dallarında başarı gösterecek gençlerimize sahibiz. Belediye olarak gençlerimiz ve çocuklarımız için çalışmalarımız sürüyor. Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzelspor salonu projemizi hayata geçirdikten sonra spor faaliyetlerimiz hız kazandı. Belediye olarak gençlerimizin yanındayız. İmkanlar ölçüsünde destek vermeyi sürdüreceğiz dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat