Özdilek

Güncel

Başkan Karabacak’tan 23 nisan mesajı

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

23 Nisan 2017 Saat: 15:03
Başkan Karabacak’tan 23 nisan mesajı
Başkan Karabacak’tan 23 nisan mesajı

Aziz Türk milletinin o günün şartlarındaki tüm zorluklara rağmen büyük zaferler elde ettiği  Kurtuluş Savaşı, tarihte eşine az rastlanır büyük bir mücadele örneğidir.  Türk milletinin başarı ile sonuçlandırdığı bu büyük mücadele, insanlık tarihinin her yönden en önemli savaşlarından birisi olarak tarihe adını yazdırmıştır. Kurtuluş mücadelesinin ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış günü olan 23  Nisan 1920 tarihi, bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin demokrasiye geçiş günüdür. Büyük  Kumandan M.Kemal Atatürk aynı zamanda bu günü  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan ederek tüm dünya çocuklarına hediye ettiği  içinde ayrı bir önem taşımaktadır. Güçlü yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın, çağın gereklerine uygun olarak  kendilerini yetiştirip , ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine çıkaracaklarına , vatanımızın bölünmez bütünlüğüne  ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaklarına inancımız tamdır.

 

Bizlerde yerel yönetimler olarak, çocuklarımızın en iyi şartlarda kendilerini yetiştirerek geleceğe hazırlamaları için elimizden gelen tüm çabayı sarf etmekteyiz. Yaşanabilir bir çevrede kendini günün gerektirdiği şartlara göre yetiştirmiş bir nesil bırakmayı kendimize görev biliyoruz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle  anarken,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlar , tüm çocuklarımıza ve vatandaşlarımıza sağlık ve esenlikler dilerim. 

 

 

 

 

     Şükrü Karabacak

Darıca Belediye Başkanı

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat