Özdilek

Güncel

Başkan Doğan'a İzmitli Kadınlardan Büyük Destek Açıklaması

Kadın odaklı hizmetlere büyük önem veren İzmit Belediyesi, bir süre öce başlattığı "Kadınlar Matinesi" programlarına ara vermeden devam ediyor.

7 Ocak 2014 Saat: 23:41
Başkan Doğan'a İzmitli Kadınlardan Büyük Destek Açıklaması
Başkan Doğan'a İzmitli Kadınlardan Büyük Destek Açıklaması

Kadın odaklı hizmetlere büyük önem veren İzmit Belediyesi, bir süre öce başlattığı "Kadınlar Matinesi" programlarına ara vermeden devam ediyor. Kadınların büyük ilgi gösterdiği matinelerin sonuncusu Kocaeli Fuarı'nda düzenlendi.

İzmitli kadınların büyük ilgi gösterdiği programa ev sahipliği yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın yanısıra İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri Emine Zeybek ve Emine Okanalp, İzmit Belediyesi Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert, Ak Partiİzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Koc-Der Başkanı İlkin Kılıçaslan, Trakya İlleri Derneği Kadın Kolları Başkanı Naime Ceylan, Kırım Tatarları Derneği Kadın Kolları Başkanı Nihal Boragan ve Türk Kadınlar Birliği Kocaeli Şube Başkanı Aysel Baladın katıldı.

Hizmetlerde kadın odaklı yaklaşımlar içinde olduklarını belirten Doğan "İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "İzmit Belediye Başkanı olarak bu şehrin kadınlarını, ülkemin kadınlarını çok önemsiyorum. Çünkü kadınımız bu ülkenin geçmişinde olduğu gibi, bugününde de büyük rol sahibidir ve bu gelecekte de böyle olacaktır. Kadınlarımız sosyal, sanatsal, ticari, siyasi hayatın içinde, hayatın her alanında olmalıdır. Buna büyük önem veriyorum" dedi.

İzmit Belediyesi ve Belediye Başkanı olarak kadın odaklı hizmetlerimizi lafta bırakmıyor, hayata geçiriyoruz. İzmit Belediyesi Kadın Meclisi'nin çalışmaları, İZMEK kursları, el emeği satış ofisleri, fitnes salonları, İzmit Belediyesi'nin en büyük yatırımı olan ve yakında açacağımız Kadın Sosyal Yaşam ve İş Geliştirme Merkezi bunun en büyük kanıtıdır. İzmitli kadınlarımızın özellikle ekonomik alanda daha fazla rol alması adına projeler geliştiriyoruz. İzmitli kadınlar için üretmeye ve çalışmaya devam edeceğim" diye konuştu.

Kadın odaklı hizmetlerin Nevzat Doğan döneminde hissedilir derecede arttığını dile getiren kadınlar, "Başkan Doğan belediye başkanlığı dönemini bir hizmet yarışındaymış gibi geçiriyor. Onu mahallede, pazarda, evlerimizde, okullarda her yerde görüyoruz. Başkan Doğan hizmet koşusunda ve hızla ilerliyor. Yine şampiyon olacak" dediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat