Özdilek

Güncel

Başkan Ayaz Mahallelerdeki Çalışmaları İnceledi

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçede yapımı devam eden yol, kaldırım ve parke çalışmalarını takip etti.

25 Mart 2013 Saat: 14:51
Başkan Ayaz Mahallelerdeki Çalışmaları İnceledi
Başkan Ayaz Mahallelerdeki Çalışmaları İnceledi
Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ilçede yapımı devam eden yol, kaldırım ve parke çalışmalarını takip etti. Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu çalışma turunda ilk olarak Damlar Mahallesi'ndeydi. Ardından Serdar Mahallesi'ne geçen Başkan Ayaz, vatandaşlara da yapılan hizmetler hakkında da bilgiler aktardı.

Başiskele Belediyesi ekipleri Damlar Mahallesi Kavak Sokak, Şenyurt Sokak, Palamut Sokak, Kocayemiş Sokak ve Hacıraşit Sokak'ta bir süredir çalışmalarını sürdürüyor. 7 metreye çıkarılan sokaklar sırasıyla kilitli parke taşı döşeniyor. 400 metre uzunluğundaki ilk sokak olan Kavak Sokak'ta çalışmalarını tamamlandı. 355 metre uzunluğundaki Şenyurt Sokağı da ekipler bitirmek üzere. Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü başladığı yeni çalışmayla; ilçenin konut alanları, araç ve yaya trafiği yönünden yoğun olduğu Serdar Mahallesi Pasinler Caddesi'nde de bir düzenleme yapıyor. Çift taraflı yolun 150 metrelik bir tarafındaki alanı 1,5 metre genişleten ekipler bu caddede örnek bir çalışma başlattı. Bisiklet yolu olarak ayrılan bölüm baskı beton, yaya yolu olarak ayrılan bölüm ise parke yapılarak yere ışıklı ledler takılacak.

Yol kenarları ise beyaz ahşap çitlerle çevrilecek. Önceki gün yapılan işleri yerinde gören başkan Ayaz, çalışmaların tamamlandığında bu bölgenin örnek bir yer olacağını kaydetti. Ayaz, Başiskele'de yapılan tüm hizmetin vatandaşın yüzünde bir tebessüm olarak yansımasının kendilerine verilecek en büyük mutluluk olduğunu söyledi. Bölge sakinleri çalışmaları takip eden Başkan Ayaz'a teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat