Özdilek

Sağlık

BASK, Aydınlık’ı Ziyaret Etti

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan AYDINLIK ve Mali İşler Müdürü Dr.Sabri MEDİŞOĞLU, Bağımsız Sağlık-Sen Kocaeli İl Temsilcisi Sami AYYILDIZ ve Bağımsız Sağlık-Sen üyeleri Mahmut KARACIK, Ahmet UZUNKAYA, Derya ÇELİK,

26 Aralık 2012 Saat: 20:41
BASK, Aydınlık’ı Ziyaret Etti
BASK, Aydınlık’ı Ziyaret Etti

Dr. Hasan AYDINLIK'ın makamında yapılan ziyarette, Bağımsız Sağlık-Sen İl Temsilcisi Sami AYYILDIZ ve Üyeler    AYDINLIK'a "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

           

            Sendika  olarak, Kamu Hastaneleri Birliği'nin her zaman yanında olduklarını ifade eden AYYILDIZ  ortak çalışmalar gerçekleştirmek istediklerini de belirtti. Ziyarette Kocaeli Millet Vekili Zeki AYGÜN'de vardı. AYGÜN Sivil Toplum Örğütlerini her zaman önemsediklerini ve her türlü katkıyı yapacaklarını belirtti.

           

            Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirenAYDINLIK'da, göreve yeni geldiklerini belirterek, Kamu Hastaneler Birliği'nin yapılanma sürecinin devam ettiğini ifade etti. AYYILDIZ son zamanlarda sağlık çalışanlarına şiddetin arttığını ve gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

           

            Kocaeli İlinde ve ilçelerde hastanelerin durum tespiti yapılarak ihtiyaçların belirleneceğini söyleyen AYDINLIK;

 

“Koceli'de, Bağımsız Sağlık-Sen gibi sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak faaliyetler gerçekleştirmek istiyoruz. Kocaeli ve ilçelerinde hastanelerimizi iyileştirmek ve standartlarını yükseltmek için elimizden gelini yapacağız”dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat