Özdilek

Güncel

Başiskele'de istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü

Başiskele Döngel’de yapımı devam eden inşaatın istinat duvarı bir binanın girişine çöktü. Bina sakinleri büyük panik yaşarken meydana gelen olayda hiç kimse yaralanmadı.

31 Aralık 2014 Saat: 17:02
Başiskele'de istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü
Başiskele'de istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü

Başiskele Barbaros Mahallesi Yunus Emre Caddesi Köşem Sokak’ta yapımı devam eden bir inşaattın yaklaşık 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarı, inşaatın aşağısında bulunan Tuna Apartmanı’nın girişine büyük bir gürültüyle çöktü.  Apartman sakinleri korku içerisinde kendilerini dışarı atarken olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Bina sakinleri geceyi akrabalarında geçirirken apartman sakinlerinden Murat Sürer oturdukları apartmanın bir yıl önce yapıldığını belirterek “Oturduğumuz binanın müteahhidi binanın hemen yanında inşaat olduğu için istinat duvarı yaptı. Ancak üstümüzde bulunan inşaat halindeki apartmanın bahçesini düzenlemek için istinat duvarının üzerine bir metre duvar dikildi. Önceki istinat duvarının üzerine yük bindi.  Müteahhidi uyarmamıza rağmen bize kulak asmadı. Yağmur ve kar yağınca duvar taşıyamadı ve çöktü” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat