Özdilek

Güncel

Başiskele’de 10 Kasım, Bahçecik Mesleki ve Teknik AnadoluLisesi’nde Düzenleniyor

Bu yıl, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası Programını Bahçecik yolunda bulunan Bahçecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, çeşitli etkinlerle gerçekleştirecek.

9 Kasım 2016 Saat: 21:55
Başiskele’de 10 Kasım, Bahçecik Mesleki ve Teknik AnadoluLisesi’nde Düzenleniyor
Başiskele’de 10 Kasım, Bahçecik Mesleki ve Teknik AnadoluLisesi’nde Düzenleniyor

10 Kasım, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm günü olup her yıl yas ile beraber, anma programları düzenleniyor. Bu yıl, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası Programını Bahçecik yolunda bulunan Bahçecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde, çeşitli etkinlerle gerçekleştirecek.

Başiskele İlçesi protokolünden, Kaymakam Ali Partal, Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya ve Şube Müdürleri, Garnizon Komutanı ve Jandarma İlçe Komutanı, çeşitli ilçe müdürleri ve birim sorumluları, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katılacak.

Bahçecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Zeynel Abidin Kayış, ‘’okulumuz, müdür yardımcılarımız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz bu değerli gün için hazırlandılar. Umarım misafirlerimiz hazırlanan programdan memnun kalırlar. Günlerdir hazırlanan öğrencilerimiz ve hazırlık çalışmasında bulunan öğretmenlerimiz tiyatral bir gösteri, orotoryo ve dans gösterisinde, şiir ve sanatsal sunumda bulunacaklar. Bu etkinliğin yapılması için okulumuzun seçilmesi bizi memnun etmiştir. Sosyal etkinlikler ve bu tarz özel anma günleri öğrencilerimizin gelişimi için oldukça önemli. Sosyal günlerde ve bu tarz anlamlı günlerde, öğrencilerimiz için katılımcılık gelişimi ve diyalog geliştirme imkanı bulabiliyor ve okul olarak da tanınırlığımız artıyor, ilçe protokolü de okulumuzu görmüş ve tanımış oluyor. Böyle önemli ve hüzünlü bir günde, şahsım ve okulumuz için Atatürk’ü anmak gurur verici olacak. Atatürk'ü sevgi ve saygıyla anıyoruz. Büyük bir liderin öncülüğünde, aydın ve ahlaklı bir gençlik yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz’’ sözleriyle açıklamalarda bulundu.

Programın sunumunu, Kimya Öğretmeni Tülin Korateş, günün anlam ve öneminin sunumunu, Tarih Öğretmeni Sibel Nalbant, Orotoryo ve dans gösterisini, Coğrafya Öğretmeni Şehmus Sancar, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Pınar Kotan, Fırat Altunkanat, dekarasyonu Tarih Öğretmeni Hüsniye Aslı Bayrakçı, Şiir sunumunu ve metin hazırlamayı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Emine Türk ve Derya Koyuncu hazırladılar.

Buradan Bahçecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür, Yönetici, Öğretmenleri ve Öğrencilerine, hem okul dönemlerinde hem de 10 Kasım programında gösterecekleri performans ve emekler için teşekkür etmeden geçemeyeceğim.

Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün üzerinden 78 yıl geçmesine rağmen hala sözleri, düşünceleri, yaptıkları, unutulmadı ve unutulmayacak. Silinmeyecek eserler bırakması onun ne kadar ileri görüşlü ve iyi bir asker ve devlet adamı olduğunu bize bir kez daha hatırlatmaktadır.

Bahçecik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Elektronik, Harita-Tapu Kadastro, İnşaat Teknolojisi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi bölümleriyle eğitim ve öğretim sistemine katkı sunmakta ve ileri medeniyetler seviyesinde öğrenci yetiştirmeyi kendisine amaç edinmiştir.

Haber: Veysel Kavrayan

Eğitimci-Gazeteci-Yazar

veyselkavrayan@gmail.com

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat