Özdilek

Güncel

BASIN MENSUPLARI İKİNCİ KEZ BULUŞTU

Gebze bölgesinde faaliyet gösteren basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ve çalışanları önceki akşam ikinci buluşmalarını gerçekleştirdi.

9 Şubat 2013 Saat: 20:03
BASIN MENSUPLARI İKİNCİ KEZ BULUŞTU
BASIN MENSUPLARI İKİNCİ KEZ BULUŞTU

 Levent Altun’un organize ettiği ve Darıca Sevgi Parkı’nda gerçekleşen akşam yemeğine çok sayıda basın çalışanı katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Levent Altun, “Toplantımızın en önemli amacı aynı mesleği yapan basın çalışanlarını ayda bir kez olsun bir araya getirmek, aramızdaki sorunları tartışmak ve birliktelik sağlamak” olarak açıklarken, katılanlara teşekkür etti.

Herhangi bir oluşum, dernek ya da alternatif grup amacı gütmediklerini kaydeden Altun, “Tek amacımız var o da meslektaşlarımızı bir araya getirmek. Bunun için herhangi bir oluşuma ve derneğe ihtiyacımız yok” diye konuştu.

Bundan sonraki buluşmaların etkinlik konseptinde olacağını kaydeden Altun, “Meslektaşlarımızla ortak fikirler üreterek gezi, eğitim ve farklı etkinlikler düzenleyeceğiz. Tüm meslektaşlarımızı bu etkinliklerde aramızda görmek istiyoruz” dedi.

Altun, toplumun çeşitli kesimlerinin sesini duyuran gazetecilerin, kendi aralarındaki iletişiminin eksikliğine dikkat çekerek, bu tür toplantılarla iletişim eksikliğinin giderilebileceğini söyledi.

Toplantıya katılan basın mensupları da hem mesleki hem de güncel konularda görüşlerini aktardılar.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat