Özdilek

Kültür/Sanat

Basın Ligi Takımları Buluştu

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

İzmit Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen basın liginin fikstürü çekildi. KYÖD Sosyal tesislerinde kura çekimi için düzenlenen yemekli toplantıya lige katılan takım ve oyuncularının yansıra,gazete sahipleri,genel yayın müdürleri ile spor camiası büyük ilgi gösterdi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ev sahibi olarak tek tek masaları dolaşarak konuklarla sohbet etti. Geceye KASKF Başkanı Murat Demir, İzmit Belediyesi Başkan yardımcısı İbrahim Bulut, KASKF yönetim kurulu üyesi ve HİF (Herkes İçin Futbol) sorumlusu Elman Demir ile Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa da katıldı. Oldukça samimi ortamda geçen yemekte Belediye Basın Yayın Müdürlüğünün geçen yılın turnuva görüntülerinden hazırladığı sinevizyon izlendi.
KOCAELİ’NİN EN İYİ SPOR ORGANİZASYONU
Basın mensupları adına kürsüye gelerek bir konuşma yapan Özgür Kocaeli Gazetesi Genel Yayın Müdürü İsmet Çiğit basın liginin önemine dikkat çekerek; “ Şu anda ilimizdeki en önemli spor organizasyonu basın ligidir. Bu kent sportif yönden hak ettiği yerde değildir. Anadolu’nun bir çok kentinde ulusal ve uluslar arası düzeyde spor organizasyonları yapılıyor. Son yapılan Üniversiteler arası Erzurum Kış Oyunları buna en belirgin örnektir. Kentimizde ise bırakın süper ligde olmasını arzu etiğimiz,  Bank Asya da bile göremediğimiz bir takımımız var. Böyle organizasyonlara ihtiyaç var. O yüzden İzmit Belediyesinin bu organizasyonunu çok önemli buluyor ve emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi. Çiğit’in ardından kürsüye gelen KASKF Başkanı Murat Aydın da yapılan organizasyonun önemine değinerek; “ İzmit Belediyesi’nin sporu sevdirme adına böyle güzel bir organizasyona imza atması kurumumuz tarafından sevinçle desteklenmektedir. Başkan Doğan amatör sporun kentimizde kalkınması için gerek tesisleşme konusunda, gerekse kulüplerimiz ve federasyonumuzla girdiği iyi ilişkiler sayesinde bu kente önemli hizmetlerde bulunmuştur. Spor camiası adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Aydın, Basın Ligi’nin Türkiye genelini kapsayabileceğini de söyledi.
FİNAL CEPHANELİKTE OLABİLİR
Başkan Doğan da yaptığı konuşmada geceye katılanlara teşekkür etti. Doğan öncelikle sakatlıkların olmadığı bir lig temennisinde bulunarak; “ Basın liginin ikinci yılında aynı heyecanlı yüzleri görmek bizleri oldukça mutlu etti. Değerli gazeteci dostlarımıza ve federasyon temsilcilerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Sporun bütünleştirici kitlesel bir hareket olduğunu artık günümüz insanı bilmektedir. Spor farklı düşünen bir çok kişiyi ortak bir duyguya yönelten önemli bir kavramdır. Bu organizasyonlar meslektaşların birbirleriyle daha da kaynaşmasına vesile olması yönünden önemlidir. Organizasyonun finalini şu an yapımı hızla devam eden Cephanelik’teki statta yapılması konusunda bir fikir ortaya atıldı. Ben de böyle bir finalin basın ligine yakışacağını düşünüyorum. Çalışma takviminin finale yakın bir tarih olması böyle bir final maçını mümkün kılıyor. Son kalan iki takım 11’er kişilik oyuncu kadrosu ile Cephanelik stadında final maçı oynayabilirler” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat