Özdilek

Siyaset

Başbakan’ ı Sakarya’da Karşıladılar

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın illerde düzenlediği “Evet” Mitingleri sürüyor. Başbakan Erdoğan önceki gün Sakaryalılar ile bir araya geldi.

 

 

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya Mitingine AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Zeki Aygün de katıldı. Gönül ve Aygün Başbakan Erdoğan’ı karşılayanlar arasındaydı.

 

KOCAELİ EKİBİ KARŞILADI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün Oba' adlı helikopterle saat 14.15'te Sakarya'ya geldi. Sakarya Atatürk Stadyumuna 'Oba' adlı helikopterle gelen Başbakan Erdoğan'ı, Kocaeli’nden Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün karşıladı. Başbakan mitingin yapıldığı alana geldiğinde ise Sakarya Valisi Mustafa Büyük ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bölge milletvekilleri ile beraber Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Zeki Aygün karşıladı.

 

GÖNÜL, AÇILIŞLARA DA KATILDI

Miting öncesinde de AK Parti Sakarya İl teşkilatıyla değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Sibel Gönül, koordinatör milletvekili olarak çalışmaları yakından izledi. Kent Meydanı'nda düzenlenen mitinginde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın yanında olan Kocaeli ekibi, mitingin ardından aynı otobüsle Sakarya Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesinin açılışına katıldı.

 

GÜL SUYU SIKILDI

Başbakan Erdoğan'ın halka hitap ettiği Adapazarı Kent meydanında vatandaşları serinletmesi için özel bir cihaz kuruldu. Bomba uzmanı köpek tarafından detaylı bir şekilde miting alanında arama yapıldı. Isparta'dan getirilen tonlarca gül suyu Başbakan Erdoğan miting alanına geldiğinde alana sıkıldı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Polis helikopterleri de havadan miting alanını ve çevresini kontrol etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat