Özdilek

Güncel

BAŞARAN HOLDİNG HİSSELERİNİ HALKA AÇIYOR

Gebze kökenli ilk holding olma özelliğini Başaran Yatırım Holding A. Ş, hisselerini girişimcilere açarak, yatırımlarını artırma kararı aldı. Genel merkezi Ataşehir’de olan holding, bir ay içinde Arapçeşme Mahallesinde Gebze merkezi

28 Ağustos 2013 Saat: 10:20
BAŞARAN HOLDİNG HİSSELERİNİ HALKA AÇIYOR
BAŞARAN HOLDİNG HİSSELERİNİ HALKA AÇIYOR

Ömer Faruk Başaran tarafından mayıs ayında kurulan Başaran Holding bünyesinde  bünyesinde, başyapı inşaat, mnfyapı, özgür inşaat, arena, Gamas, globaltek inşaat,ntervinç gibi on şirketi barındırıyor.

 

Ülke çapında büyümek ve iş ortaklıklarını büyütmek amacıyla halka açılmaya karar verdiklerini açıklayan Yönetim Kurulu başkanı Ö. Faruk Başaran, yanına İnşaat Gurup başkanı Zeki Gedikoğlu’nu alarak konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

ÖDENMİŞ SERMAYE 33 MİLYON

 

Başaran açıklamasında, “Holdingimiz bünyesinde 10 adet şirket var. Ayrıca, Holding üstüne kayıtlı Gebze’nin ve ülkenin değişik bölgelerinde gayri menkuller, daireler,  arsalar, işyerleri ve araziler var. 33 milyon Tl ödenmiş sermayemiz bulunuyor.  50 milyonluk taahhüt işlerimiz, İstanbul’un değişik bölgelerinde 16 şantiye, bine yakın çalışanımız var. 16 Bankanın müteahhitiyiz.” dedi.

 

HER HİSSE 33 BİN TL

 

Ülkemizde Gebze merkezli tek Holding olduklarını, büyümek, iş ve imkanları her tarafa yaymak amacıyla ortaklık yoluna gittiklerini anlatan Başaran, “Büyük bölümü başaran ailesine ait olacak. Az bir bölümünün hisselerini satıyoruz. 1 hisse 33 bin  TL’den başlıyor. Hisselerin satışında da belli sınırlamalar var. Çünkü, beş on kişi ya da aileye değil, geniş bir tabana yaymak istiyoruz. Zaten çok sayıda tanınmış aile hissedarımız oldu. Kalanlarında satışı devam ediyor. Satışı bizzat görüşerek, ortak olan herkesle birebir temas etmek istiyoruz. Tek amacımız var, başaran holding’i büyütmek, ortaklarımıza kazandırmak” şeklinde konuştu.

 

GEBZE’YE MERKEZ GİBİ ŞUBE

Ortak olanların işlerine holding olarak ortak olduklarını, ortaklık yapanlara holding olarak iş yaptırmayı tercih ettiklerini vurgulayan Başaran, “Gebze’de de özellikle inşaat sektöründe ciddi proje çalışmalarımız var. Holdingimizin Merkezi Ataşehir’de yakında Arapçeşme’deki binamızda Gebze şubemizin de açılışını yapacağız” dedi.

 

NHA- 0 262 643 77 71-743 2030

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat