Özdilek

Güncel

Barlar Sokağı'nda silahlı yaralama

İzmit Barlar Sokağı'ndan çıkan silahlı kavgada olayla ilgisi olmayan genç bir kız silahla sırtından vuruldu. Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılan geç kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

9 Kasım 2014 Saat: 15:00
Barlar Sokağı'nda silahlı yaralama
Barlar Sokağı'nda silahlı yaralama

İzmit Barlar Sokağı'nda bulunan bir barda geçtiğimiz hafta çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Aralarında husumet bulunan Ömer T. ve bar sahipleri arasındaki silahlı kavgada o sırada bir kafe de oturan Hilal K. isimli genç kız sırtından vurularak yaralandı. Genç kız olay yerine çağrılan ambulansla Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


HAYATİ TEHLİKESİ YOK
Barlar Sokağı’nda meydana gelen olayda taraflar arasında önce sopalı kavga yaşandı. Ardından Ömer T. ile bar sahipleri arasında silahlı kavga yaşandı. Açılan ateş sonucu mermilerden birisi 18 yaşındaki Hilal K. isimli genç bir kıza isabet etti. Sırtından vurulan genç kız kanlar içinde yerde kaldı. Arkadaşları tarafından hemen bir taksiye bindirilen genç kız Seka Devlet Hastanesine kaldırıldı.


OLAY YERİNDEN KAÇTILAR
Kavgaya karışanlar çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği olay yerinden kaçarken bar sahipleri gözaltına alındı. Kaçan grubun 41 RN 720 plakalı otomobil ile olay yerinden ayrıldığı öğrenilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat